Konu: W. Peter Blatty - Şeytan

Admin
    Nereden
    Eskişehir

Seviye: 44 
    Tecrübe: 3,953,228
    Sonraki Seviye: 4,297,834

Beğenmiş
    1,752
    Beğenilmiş
    11,859
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Dört kişinin, yaşamakta olduğu evde, her şeyin başlangıcı o gecedir. Bir süreden beri kocasından ayrı olan Chris MacNeil, küçük kızı Regan ile birlikte
    Washington'da saray yavrusu bir evde yaşamaktadır. Evde kalan diğer iki kişi, evin hizmetkârlarından İsviçreli Karl ve karısı Willie'dir.
    O gece ev çok sessizdi. Chris, yatağına uzanmış bir süre sonra rol alacağı yeni bir filmin, senaryosunun dosyasını incelemektedir.
    Küçük kızı Regan çoktan uyumuştu. Karl ve Willie'de çoktan alt kattaki odalarına çekilmişlerdir.
    Kendini tamamen üzerinde çalıştığı senaryoya vermeye çalışan Chris, bir türlü konsantre olamamaktadır. Tıkırtılar.. Nedeni, kaynağı belli olmayan tıkırtılar..
    Bu sesler O'na aitti. Kötülüğün ve kötülüklerin efendisi, geldiğini bildiriyordu. Bu evi seçmişti.
    Bu evde O'na ait olmayan ama, kendisinin olmasını, sahip olmayı istediği bir şey vardı. Chris'in sevgili, küçük kızı Regan'ı istiyordu.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Ercu unlu
    Guest
    Yalnız filmi değil, Mike Oldfield tarafından hazırlanan fon müzik plağı da bütün dünya da hasılat rekorları kırmış , albüm ödülü kazanmıştır. Hem kitabını okudum, hem filmini seyrettim. Paylaşıma teşekkürler..

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,373,041
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,074
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Filminin yerli versiyonu çok matraktı sağol dostum, aslında orijinali olan kitap; türünün en iyilerinden, bunun gibi basılmış mı bilmiyorum ama bir de Omen filmi vardı sonrası; ikisi ,üçü, vb... gösterime girerek işin suyunu çıkarmışlardı her zamanki gibi tabii, lakin birincisi fena değildi

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları