Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Sam Christer - Stonehenge (Kadim Taşların 5.000 Yıllık Gizemi)

Admin
    Nereden
    Eskişehir

Seviye: 44 
    Tecrübe: 3,835,474
    Sonraki Seviye: 4,297,834

Beğenmiş
    1,751
    Beğenilmiş
    11,798
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

SAVATAGED'E...

Yaz gündönümünden sekiz gün önce genç bir adam, İngiltere'de bulunan Stonehenge'de tüyler ürperten bir ayinle kurban edilir.
    Saatler sonra dünyanın önde gelen hazine avcılarından Nathaniel Chase, genç bir arkeolog olan oğlu Gideon Chase'e şifreli bir mektup bırakarak intihar eder.

Gideon, babasının intiharını ve ardında bıraktığı sırları çözerken kendini bir anda gizli kalmış bir topluluk olan Kutsalların Takipçileri arasında bulur.
    Gideon, babasının intiharını araştıran Megan ile birlikte, taşlara tapan bu insanların acımasızca gerçekleştirdikleri kanlı ayinleri durdurabilecek midir?

Şifreler, kurban ritüelleri, seri cinayetler ve olanca gizemiyle çözülmeyi bekleyen Stonehenge
    Soluksuz okuyacağınız bir roman.

"Saklı kalmış sırlar, cinayetler ve tehlikeli bir topluluk Steve Berry ve Dan Brown hayranlarının keyifle okuyacağı sürükleyici bir roman."
    The Guardian

"Tarihin gizli kalmış sırlarıyla ilk sayfasından itibaren sizi içine alacak."
    The New York Times

PDF ve EPUB:

* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
    Konu fındıkfındık tarafından (06.03.20 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

EKDG

Seviye: 43 
    Tecrübe: 3,379,479
    Sonraki Seviye: 3,609,430

Beğenmiş
    282
    Beğenilmiş
    464
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Teşekkürler, ellerinize sağlık.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,454,236
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,657
    Beğenilmiş
    10,452
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Stonehenge üzerine bilimsel anlamda nedir ne değildir çok fazla araştırma yapmadım, üzerine çok fazla
    okuma fırsatım da olmadı hatta ama gizemleri üzerine gerek edebiyat alanında, gerekse de çizgi roman
    dünyasında epey su götüreceği de bir gerçek Stonehenge'in.. Gidip görebilmek de oldukça ilginç olacak-
    tır eminimki. Tıpkı Martin Mystere'in gizemleri tadındaki bu ithaf çalışması için içten teşekkürlerimi ileti-
    yorum üstada, eline sağlık Darkmalt...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,247,761
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,816
    Beğenilmiş
    19,471
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Belgeselde izlemiştim; bu taşlar oraya taşınırken oluşan yol izlerini bulmuş bilim adamları, sağol dostum

Üye

Seviye: 24 
    Tecrübe: 67,509
    Sonraki Seviye: 79,247

Beğenmiş
    77
    Beğenilmiş
    17
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Teşekkürler, güzel ve ilginç bir paylaşım.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları