Konu: Çocuk Haftası Türkiye Yayınevi No 030 (26 Temmuz 1961)

Admin
    Nereden
    İstanbul

Seviye: 47 
    Tecrübe: 6,295,620
    Sonraki Seviye: 7,172,237

Beğenmiş
    1,863
    Beğenilmiş
    17,746
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Format....Pdf

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Ercu unlu
    Guest
    Yaz tatillerinin unutulmaz cilt kitaplarından biri olarak "1001 roman" gibi vazgeçemediğimiz baş ucu kitaplarından biri de "Çocuk Haftası" idi. Pdf formatında her zaman kullandığımız CDisplayer ex programında bile okumak mümkün. Ancak Rar arşiv (sıkışıtırılmış dosya-) programında dizine çıkart komutu ile ufak bir işlemden geçirmek gerekiyor. Ancak okumaya değer. Dizine çıkartılmış dosyayı "sağ tık" Birlikte aç komutu ile istediğimiz pdf uygun "cbr" okuma programı veya tarayıcıdan okuyabiliyoruz. Pdf formatının böyle bir avantajı var. Paylaşımlar için teşekkürler..

Aktif Üye

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,385,090
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    5,275
    Beğenilmiş
    4,410
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    1960 Yıllara ait bir hazineyi bizlerle buluşturan Sevgili 4You007 ye çok teşekkür ederiz.Tarihin derinliklerinde belkide unutulup gidecek bir eseri okuma şansı yakalamak bir yana aynı zamanda her zaman sanata değer verildiğini bilmek çok güzel bir duygu.
    Galiba estetik tutkusu hiç bir zaman sönmüyor.Umarız bitmezde hiç bir zaman.
    Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Üye

Seviye: 13 
    Tecrübe: 3,047
    Sonraki Seviye: 4,033

Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    1
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Çok teşekkür ederim.

EKDG

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,784,952
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    289
    Beğenilmiş
    3,167
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Çocukluk anılarımızı anımsattı.Okumayı sökmeden çizgi roman resimlerine bakardım.Bir okusam ,bir okuyabilsem derdim.Okumayı çizgi romana borçluyum desem yalan olmaz sanırım.60 lı yıllarda daha yedi yaşındayım tabii.Her çizgi roman karesinin beynime kazınması için büyük bir gayret sarf ediyorum.Amacım artık benliğime işlendi.Okula başladığımda çat-pat okuyabiliyordum.Anıları hatırlatan ,bizleri geçmişe götüren bu paylaşım için teşekkürler...

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 3

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları