[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Suat yalaz üstadın çizdiği en uzun Karaoğlan macerası Ötügen'in Çağrısı bu sayıda tamamlanmış oldu
250 sayfa![]()
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Suat yalaz üstadın çizdiği en uzun Karaoğlan macerası Ötügen'in Çağrısı bu sayıda tamamlanmış oldu
250 sayfa![]()
Karaoğlan'lar full sayende Hüseyin abi, üstelik muhteşem taramalarla, bugüne kadar tüm maceralarını okumadığım için şanslıyım; şimdi en kaliteli taramaları okuyabiliyorum![]()
Sevgili Vefalı üstadımız ;
Paylaşımlarınız tarama ve düzenlemedeki tartışılmaz kaliteniz , eserleriniz ile çizgi roman sanatı için çok değerli kitapları bizlere kazandırdınız.
Bir çok eseri ölümsüzleştirdiniz.Kaybolup gidebilecek bir çok eseri bizlerle paylaşarak onları gelecek kuşaklara aktarımında kilit roller oynadınız.
Emeğiniz ve özverili çalışmalarınız için çok teşekkür ederiz.
Saygı ve hürmetlerimizle.
barisvolkan ,HACILI ,petranyus ,vefalı .
Bir güzel macera daha pırıl pırıl sonlandı.
Ellerinize emeklerinize sağlık sevgili vefalı.
Dün yazmaya fırsatım olmamıştı ama Vefalı üstad sayesinde Karaoğlan'a dair müthiş bir deneyim daha yaşıyor ve kazanıyoruz
emekleri sayesinde.. Sanırım 57. sayıya kadar epey bir kazanımı elde edeceğiz Karaoğlan, Suat Yalaz ve sanatına dair, nitelikli
emekleriniz için müteşekkirim üstadım, elinize sağlık...
Ölçülmüş, biçilmiş, tertemiz paylaşımlar. Altın değerinde. Hüseyin Abim çok teşekkür ederim, ellerine sağlık.
vefalı .