Konu: Tex Willer Color 12 - Sparare sul Pianista e Altre Storie 2017

forumcekadam
    Guest

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

şifre rar pass
    CizgiliKitap

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,519
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Sabahleyin işe geldiğimde ve forumu açtığım vakit ilk karşılaştığım çizgi romandı ve hemen indirip tüm sayfalara baktım,
    İtalyanca da olsa tüm maceraları yavaş yavaş ilerleyip adeta okudum da sayabilirsiniz. Sayının tanıtımını yaparken, 5 ma-
    cera içermesi nedeniyle endişelerimi dile getirmiştim, 160 sayfaya 5 macera sığdırmak zor olsa gerek diye belirtmiştim a-
    ma yanılmışım, bütün maceraları kısa da olsa beğendim, tanımadığım çizerler nedeniylede ayrıca memnun kaldım diyebi-
    lirim bu yayından... İtalya'da, henüz geçen hafta 22 Kasım'da çıkan yayını sıcağı sıcağına incelemek de büyük şans diğer
    yandan, üstad sağolsun,.. Teşekkür ediyorum, eline sağlık...
    .

EKDG

Seviye: 43 
    Tecrübe: 3,560,661
    Sonraki Seviye: 3,609,430

Beğenmiş
    380
    Beğenilmiş
    481
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabahleyin işe geldiğimde ve forumu açtığım vakit ilk karşılaştığım çizgi romandı ve hemen indirip tüm sayfalara baktım,
    İtalyanca da olsa tüm maceraları yavaş yavaş ilerleyip adeta okudum da sayabilirsiniz. Sayının tanıtımını yaparken, 5 ma-
    cera içermesi nedeniyle endişelerimi dile getirmiştim, 160 sayfaya 5 macera sığdırmak zor olsa gerek diye belirtmiştim a-
    ma yanılmışım, bütün maceraları kısa da olsa beğendim, tanımadığım çizerler nedeniylede ayrıca memnun kaldım diyebi-
    lirim bu yayından... İtalya'da, henüz geçen hafta 22 Kasım'da çıkan yayını sıcağı sıcağına incelemek de büyük şans diğer
    yandan, üstad sağolsun,.. Teşekkür ediyorum, eline sağlık...
    Aynı şeyleri düşünüyoruz, bende gece aşağıdaki kısa macerayı merak ettim okurken aynı zamanda balonlarım diye düşünerek başladım...
    Başladım başlamasına da...
    Aynı anda korkunç bir grip te bana başladı

Neyse sonuçta grip galip geldi...

Konu belli çizimlerden zaten anlaşılıyor, ama renklendirme kompozisyon mükemmel...

Gece küçük oğlum geldi yanıma, bu sarı gömlekli adam olmazsa okumuyor musun kitapları baba dedi ?

O bile farkına varmış, sarı gömleklinin yani Teks in...

Not :Yukardaki taslak bir balonlamadır...

forumcekadam' a Teks 12 için Teşekkür ederim...

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları