Konu: Zagor Renkli Maceralar Serisi Sayı: 356 - Yedi Cibola Kenti

Aktif Üye

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,331,586
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    1,651
    Beğenilmiş
    1,232
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

barisvolkan
    cemalnacitolga
    c.demir
    lotoloto
    mete-teomete
    sayiner (sayer)'in
    katkılarıyla

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,070,894
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,025
    Beğenilmiş
    19,663
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ellerinize sağlık üstadlarım, mükemmel çalışma ve ben Zagorcuyum

Aktif Üye

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,340,089
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    5,276
    Beğenilmiş
    4,410
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Zagor benim içinde Çizgi sanatının vazgeçilmezleri arasındadır.Her karesinde ayrı bir hatıra ayrı bir anı vardır.Her karesinde ayrı bir zamanın kokusu saklıdır.Her sayfasında çocukluğun ve gençliğin çılgınlıkları , ilk aşkları , ilk umutları , ilk güzellikleri saklıdır.Benim içinde çok değerlidir Zagor.Bir dönemin anı bankası gibidir.Zor zamanların yasaklı yıllarında sığınılacak bir liman barınılacak bir ev gibidir.Çizgi sanatının gizli hazinesi gibidir. El altından gizli gizli takas ettiğimiz ders kitapları arasında gizlice okuduğumuz en büyük hazinedir.Tek katlı evlerin henüz kirlenmemiş mahallelerin insanların sokaklarda henüz insanlıkla yürüdüğü dönemlerin keskin soğuklarda parkalara sımsıkı sarılarak soğukta hohlayarak ısıttığımız ellerin arasında kar kış arasında zemherinin en karasında bile bize umut veren yayınlardan biridir.Bunun için benim için çok değerlidir ZAGOR lu yıllar benim için bu yüzden çok anlamlıdır.Salt bir kitap olarak asla göremem Zagor u yeni yada eski maceraları farketmez.Zagor ve Çiko insanlık değerlerini temsil eden kaf dağınında ardında değil belki ama Darkwood da bize selam gönderen masal kahramanları gibidir.Bu nedenle Zagor u salt çizgi roman olarak kabul edemem onun masalsı destansı bir yönü mistik gizemli yanı esrarengiz bir atmosferi içinden bugünlere geldik.Hayal ve gerçeklik arasına sıkışıp kalmak değil bizimkisi hayal dünyasında da yaşamak değil realiteden koparak bir güzelliği bağlanmak olumlu duygu ve düşünceleri somutlaştırmak olarak niteleyebilirim.Emeği geçen bütün değerli insanlara / emeği geçen bütün o koca gönüllü insanlara sevgi ve muhabbetlerimle.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,732,206
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,477
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Sevgili üstad Abolardis, bir çizgi kahramana dair hislerini içtenlikle aktarmış, zira bir kaç çizgi kahramanla
    ilgili olarak ben de uzun uzun yazabilirim benzer duygularla. Ve kesinlikle Zagor'da bu kahramanlar arasın-
    da benim için de... Geçmişte çizgi roman okumak böyle bir şeydi işte, yani biz eski tüfek çizgiciler, onu öy-
    le bir okumuşuz ki, yaşamımızın bir parçası olmuş adeta çizgiler, her bir anımıza değmiş çizgi romanlar...

Bu yeni renkli Zagor deneyimi için, emeği geçen dostlara ayrı ayrı teşekkür ve selamlarımı iletiyorum, eli-
    ne sağlık Neco50 üstadım...

Çizgili Kitap

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,786,337
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,293
    Beğenilmiş
    3,607
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Harika bir çalşma..
    Arşivdeki siyah beyaz olanı dışarı,bu renkli içeri..
    Teşekkürler neco50..
    neco50 .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları