501. sayıda başlayan maceranın son kısmıdır.
barisvolkan
cdemir
cemalnacitolga
lotoloto
mete teomete
neco50
nestegk1999
'nın katkılarıyla
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
501. sayıda başlayan maceranın son kısmıdır.
barisvolkan
cdemir
cemalnacitolga
lotoloto
mete teomete
neco50
nestegk1999
'nın katkılarıyla
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
adiyamanli, asterixx, ayha,barisvolkan , CAN AVAR,caretta ,cemalnacitolga , Conan, eirene,ert1569 , fındıkfındık,HACILI , haylazk, mehtosun, mudi, mustibey,nstegk1999 , palio68, savataged, tayyar, wireas .
Konu fındıkfındık tarafından (20.09.18 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.
Çift tabanca Texellerinize sağlık üstadlarım, pırıl pırıl çalışmalar
![]()
Harikasınız , ellerinize sağlık süper bir çalışma.
Dağıtalım şu kötülük yuvasını..
Her şeyi Teks'e bırakmayalım..
Teşekkürler sayıner..
El elden üstündür derler, Tex son sayıda zekasını konuşturuyor,.. Mefisto bu sefer gerçekten sınırlarını zorladı Tex'e
karşı, Carson, Tiğer Jack ve Kit'i ele geçirerek ne denli bir zekaya sahip olduğunu gösterdi, bittabi senaristleri aracı-
lığıyla...Aylık seride buna benzer uzun maceralar pek yayınlanmadı bugüne kadar, genelde iki kitap süren mace-
ralar söz konusu ama eski düşman Mefisto'ya Bonelli Editore biraz torpil geçmiş açıkçası, ve tabi iyi de etmiş. Mefis-
tolu maceralar heyecan dozu yüksek, bilinmeyeni çok ve çetrefilli maceralardır hep...
Emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum, eline sağlık herkesin...
mustibey .
Pazar günü foruma, fuardan sonra geç girdiğimden dolayı gözümden kaçmıştı. Temiz bir çalışma olmuş. Hikaye "Bonelli" nin kendi yazdığı maceralarını andıran bir anlatım kolaylığında. Paylaşım için teşekkürler..
Üstadım link kırık, yenilerseniz sevinirim. Saygılar.
Geç ama temiz olmuştur sanırım....İyi okumalar dilerim.
Olsun üstad geç olsun güç olmasın, bu şahane Tex ler için beklemeye razıyım. Çok teşekkürler bu harika paylaşımlar için.