Konu: Tom Braks Tay Yayınları Cilt Serisi Sayı 219 - Şerif/ Kit Montana

Admin

Seviye: 37 
    Tecrübe: 1,170,786
    Sonraki Seviye: 1,209,937

Beğenmiş
    157
    Beğenilmiş
    960
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
    Konu Ercu unlu tarafından (22.02.21 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.

Aktif Üye

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,385,090
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    5,275
    Beğenilmiş
    4,410
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Tom Braks her zaman keyifle okuduğum kitaplardandır.Bilim kurguya kaçmadan tamamen olağan hayatın içinde geçebilecek maceralarının sunumu çizimleri neşeli karekterleri ile ayrı bir çizgisi olan bir yayındır.Tam macera formatınında üstünlüğü tartışılmaz tabi.Maceranın sonu ne olacak merakı yayınların satımında etki yaratsa bile bir yerde ömür törpüsü işlevide görmediği söylenemez.Özellikle Zagor un dokumacı ile macerasını konu edinen Taş Kule macerasında uzun bir süre maceranın devamını aramıştım.Yayıncılar açısından zaten bunun tirajı arttıran bir etken olduğu düşünülsede okurlar üzerindeki etkisi pek öyle değil.Maceranın devamı için haftalar aylar beklerdik..O dönemin karekteristiğide böyleydi belki.Arkası yarınlar , arkası gelecek haftalar ,devamı haftayalar, devamı yarınların ARDI ARKASI kesilmezdi..Bundan mütevellit olsa gerekki Teksas ta , Tommiks te , Zagor da bir türlü bitmez arkalar bir türlü bitmez yarınlar taki büyük ciltler çıkıpta sahaya 10 sıfır maçı alana kadar.
    Şartların insanları şekillendirdiği yerde şartları insanca şekillendirmek gerekir demiş filozofun biri.Ne kadar önemli bu dönemlerde zaten eğlence olarak fazla bir şey bulamazdık.En çok yaptığımız şeylerden biri gece yarılarına kadar sokak lambaları altında sohbet etmekti.Kaldıki bir aralar sokaklarda sokak lambası bile yoktu.Sohbetler yaz kış devam ederdi.Oradan buradan tvdeki en yeni dizilerden yeni çıkan çizgi romanlardan , ilginç romanlardan , siyasi hayattan ve yaşadıklarımızdan.Bu ortamda ARKASI YARINLAR dönemi içinde yarınlara yinede umutla bakabiliyorduk.Umut fakirin ekmeği misali değil ama idealizm ve umut at başı giden iki kavramdı bizim için.Sonunda kazanan hep insanlık olsun diye düşünürdük.Kitapları takas eder ,satın alır ama mutlaka itinayla korur ve saklardık.İyikide bu kitaplar muhafaza edilmiş yoksa Atilla İlhan ın dediği gibi "felaketim olurdu ağlardım."
    Değerli emekleriniz için çok teşekkür ederiz.Selamlarımızla.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,672
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Hatalı basılan, daha doğrusu koleksiyonerler ve çizgi severler tarafından erörlü baskı olarak tabir ettiğimiz
    bu tarz yayınlara forumlarda eskiden beri karşılaşıyoruz.. Bu anlamda erörlü bir Tom Braks kapağı hiç gör-
    mediğimi söyleyebilirim sanırım, yanlışım yoksa bilemem tabi, hatırlayamamışımdır belki...

Tabi sadece ön kapak değil, arka kapak dahil tamamı hatalı basılan bu tarz eserlere rastladığımızda genel-
    de şöyle bir bakar ve aynen yerine geri bırakırız ama bu hatalı basımları dahi toplayan koleksiyonerler old-
    uğunu bir köşeye not alın derim ben...

Teşekkür ve saygılarımla üstad, eline sağlık...

Üye

Seviye: 13 
    Tecrübe: 3,394
    Sonraki Seviye: 4,033

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş: 2
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    paylasim icin tesekkurler

Admin
    Nereden
    Bursa

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,456,182
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    11,167
    Beğenilmiş
    79,765
    Adı Geçen
    1 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

Paylaşım konusunda bendeki kapak baskı olarak iyi durumda.
    Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
    Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
    Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
    Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
    Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
    Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
    Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......

Üye

Tecrübe: 1,124,316

Beğenmiş
    1,225
    Beğenilmiş
    485
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Çok teşekkür ederim ellerine sağlık üstadım...
    .

Admin

Tecrübe: 1,170,786

Beğenmiş
    157
    Beğenilmiş
    960
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Kitaplar Bulunmuyor.. Tom Braks varmı desen , elimde paylaştığım. Okunabilirlik ve sayfa kalitesi benim için hep ön planda olmuştur. Tamamen tercih meselesi benim yaptığım. Gelen mesajlar için teşekkür ederim. Tom Braks ününe ün katacak bu gidişle..

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 5

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları