* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Tom Braks paylaşımı gördümmü,Tonton gibi burnuma köfte kokuyor..
Okumadan duramıyorum..
Teşekkürler Ercu unlu..Ellerinize sağlık..
Paylaşımlarda ilk kendime sorduğum soru şudur : İlk Tombraks ı nezaman okudun.Tam hatırlamayasamda çok beğendiğimi hatırlıyorum.Üstelik tam macera olduğunu bile hatırlıyorum.Demek ki epey bir zaman geçmiş aradan.Sonra aradan geçen zamanın içine birileri tarafından serpiştirilmiş anılar anıların taşıdığı yükler bu yüklerin içinde duygu ve düşünceler bu duygu ve düşüncelerin taşıdığı anlamlar.Eskiye dair kitapların bu anlamda nostaljik değeri olması bazan kitabın bile önüne geçebiliyor.Eskiye dair hatırlanan bir şarkı bazan bir şiir gibi.Zamanla değer kazanması belki bu yüzden ellerinize emeklerinize sağlık.Çok teşekkür ederiz.
Tom Braks dolgu maceraları da özel olarak çalışılması gereken bir konu, zira geçmişte çok fazla hatırla-
yamadığım dolgu maceralara ne zamandır dikkat kesilmiştim,.. Daha önceleri sevgili Micro'nun çalışma-
larıyla Tex Tone gibi, Kit Karson gibi dolgu maceralara epey bir vakıf olmuştuk, Kit Montana, Görünmez
Adam vb. tüm dolgular için de benzeri bir çalışma yapılmasını can-ı gönülden diliyorum ileriki süreçte..
Teşekkür ve saygılarımla üstadım, eline sağlık...