Konu: Tex Willer Magazine - 100 Anni di Galep - Una vita con Tex (Bonelli 2017 09)

forumcekadam
    Guest

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teks Willer serisine olan ilgisinden dolayı adminimiz
    sayın Savataged'e hediye olsun.

Daha iki gün evvel [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] ilgili macerada andığımız
    büyük usta Galeppini'nin 100. doğum günü anısına çıkan kitap.
    Çok merak ediyordum bir çok bilgiye sahiptik [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.].
    ancak bilmediğimiz pek çok konu da mevcuttu.
    Fazla başınızı ağrıtmadan keyifli okumalar diliyorum.
    Yine tarayan bizlere ulaşmasını sağlayan Rocky V'e forum olarak teşekkür ediyorum.

171 MB

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

şifre rar pass

CizgiliKitap

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,782
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Tex, kendi adıma eskiden beri severek okuduğum, hatta hastası bile sayılabileceğim bir çizgi kahraman,.. Ona dair epey
    şey yazıp çizdik yıllar boyu... Sevgili Murat Serezli, Kadıköy'deki bir buluşmamızda bana 'Neden Tex, niye bu kadar sevi-
    yorsun' diye bir soru sormuştu yıllar önce, kesinlikle çok zor bir soruydu, bir müdavimin bir anda cevaplayamayacağı bir
    soruydu bana göre. Tabi hislerimi, Tex'e dair düşüncelerimi uzun uzun anlatmıştım kendisine, yıllar boyu eksilmeden ve
    aynı tutkuyla okuduğum ender yayınlardandı Tex benim için, aslında kendisine anlatmaya çalıştığım şey de eksikti hep..
    Dedim ya bazen tutkunuzu tarif edemezsiniz herhangi bir şeye karşı, öyle bir şeydi benim için...

Tabi, Tex'e dair her şey önemliydi benim için bu süreçte, özellikle forumlarla tanışmaya başladıktan sonra da kişisel ola-
    rak ve dostlarımızın emekleri sayesinde çok şey öğrendik, sadece Tex okumanın üzerine bir çok şey ekledik zamanla ve
    adeta kıvam aldık da diyebiliriz sanırım...

Kendi adıma bu öğrenme sürecinde Tex'in grafik tasarımcısı olan A.Galeppini ise bu hikayenin en başında yer alıyor her
    daim, saygıyla anıyorum kendisini...

İthafınız için teşekkür ediyorum üstad, elinize sağlık...
    .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları