Konu: Zembla İlhami Alpagut Fasikül Serisi Sayı: 037 - Mallon Kalesinin Lanetleri

Admin

Seviye: 37 
    Tecrübe: 1,173,189
    Sonraki Seviye: 1,209,937

Beğenmiş
    164
    Beğenilmiş
    961
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
    Konu Ercu unlu tarafından (28.12.20 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,370,172
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,074
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    "Jerry" mi hem de uçakta, Zembla öyle büyük eser ki ta o vakitlerden Mister No'nun geleceğini görüyorlarmış demek ki ellerine sağlık abi, vardır aslında her delikanlının içinde bir Jerry Drake
    .

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,824,720
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Zembla konusunda macera hafızam oldukça zayıf, elimden geldiğince okumaya ya da incelemeye çalışıyorum
    maceraları ama bazen zorlanıyorum hatırlama konusunda.. Sanırım geçmişte çok fazla okumamaktan kaynak-
    lı bu durum zira sevdiğim kahramanlara dair hikayeler çok daha fazla yer etmiş dimağımda. Bu macera da ha-
    yal meyal kalmış aklımda. Kapak resminiyse gayet net hatırlıyorum geçmişte, 1980'lerde Ürerli yıllarda 2.ana
    seri de kullanılmıştı bu kapak... Teşekkürlerimle üstad, eline sağlık...
    .

Admin

Seviye: 37 
    Tecrübe: 1,173,189
    Sonraki Seviye: 1,209,937

Beğenmiş
    164
    Beğenilmiş
    961
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zembla konusunda macera hafızam oldukça zayıf, elimden geldiğince okumaya ya da incelemeye çalışıyorum
    maceraları ama bazen zorlanıyorum hatırlama konusunda.. Sanırım geçmişte çok fazla okumamaktan kaynak-
    lı bu durum zira sevdiğim kahramanlara dair hikayeler çok daha fazla yer etmiş dimağımda. Bu macera da ha-
    yal meyal kalmış aklımda. Kapak resminiyse gayet net hatırlıyorum geçmişte, 1980'lerde Ürerli yıllarda 2.ana
    seri de kullanılmıştı bu kapak... Teşekkürlerimle üstad, eline sağlık...
    Ağır tempolu macera ve sayısı forumdaki diğer paylaşımı ozanbarış& palio68 sunumuyla mevcut. Kitap kabı 74. sayı 1000 lira etiketle parlak kaplı kalın karton üzeri İğrenç ticaret isimli macerayı kapsamaktadır. Forumda artık kolay kolay kaybolmaz. Ürer serisinde kalın ciltler arasında gördüm. Ne yazık ki serinin az bulunur maceralarından biri. İyi okumalar dilerim..

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları