[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
barisvolkan
cemalnacitolga
c.demir
lotoloto
mete-teomete
sayiner (sayer)'in
katkılarıyla
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
barisvolkan
cemalnacitolga
c.demir
lotoloto
mete-teomete
sayiner (sayer)'in
katkılarıyla
Herkes Tex seviyor, bense Zagor, keşke bütün Zagor'lar da renkli olsaymış, tamamının renklendirildiğini görebilecek kadar ömrümüz olacak mı bilinmez, ellerinize sağlıkbu arada; ben neden Tex okumadığımı sanırım bu sabah tam çözdüm, ilk önce Tommiks Teksasçıydım, sonra Zagorcu oldum, en son da Mister Nocu, sırayla bakarsak; Tommiks Teksas klasik kovboy bağlamında değildir, aynen Zagor da öyle, hele Mister No hiç mi hiç değildir tabii, anladım ki kovboyları sevmiyorum, bende kızılderili ruhu var galiba
![]()
Genel olarak bakarsak Zagor külliyatının yarısı renkli olarak hazırlanmıştır.Sırasıyla paylaşıma açılmaktadır.Tamamını renkli olarak yaşarsak görmek mümkün olacaktır.Bu konuda balonlamaya devam edilmektedir.Sevgi ve saygılarımızla.
1980'lerin sonlarından itibaren çizgi romanlarla arasına soğukluk girenler, Zagor özelinde konuşmak gerekirse,
kahramanımızı Tay Yayınlarıyla kalplerine gömen çizgi severler, yıllar sonra AD Yayınlarının bu baskılarını görün-
ce eminim benim gibi oldukça şaşırmışlardır. Biz o dönemde çizgileri kalbimize gömsek de, Zagor anavatanı İtal-
ya'da, değişik yazar ve çizerlerle birlikte yol almaya devam ediyordu.. Tabi eskinin Ferri'li, Donatelli'li çizgilerine
alışık olan bizler bir anda daha karmaşık hale gelmiş bir Darkwood'la karşılaştık, Zagor ve Çiko'nun tipolojileri-
nin farklılaştığına tanık olduk. Tabi bu durumları zaman içerisinde, okudukça ve özellikle forumlar aracılığıyla da
epey kanıksadık, pek ısınamadık ama epey kanıksadık işte... Kendi adıma da konuşmam gerekirse Zagor=Ferri'
dir benim için...Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ve selamlarımızla...
.