Konu: Yüzbaşı Volkan Tay Yayınları Fasikül - 019

Admin
    Nereden
    Bursa

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,406,945
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    11,167
    Beğenilmiş
    79,749
    Adı Geçen
    1 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

Wink

Ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
    Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
    Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
    Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
    Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
    Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
    Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......

forumcekadam
    Guest
    Bu resim kesin Cüneyt Arkın filmlerinden birine aittir dedim, bulamadım...
    Fakat karşıma çıkan ilginç film afişleri oldu.
    Sağolun üstadlar, Yzb Volkan için teşekkürler.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,364,540
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,070
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Yüzbaşı Volkan gibisi bu topraklara hiç gelmedi bana göre, öyle ki aradık durduk Kutsal Çizgi Roman'ın ruhunu hep, olmadı, lakin bir gün olacaktır, sağolun üstadlarım, ölümsüzdür bu topraklar

EKDG
    Nereden
    Paraguay

Seviye: 51 
    Tecrübe: 11,973,637
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    6,147
    Beğenilmiş
    12,271
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Alıntı forumcekadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu resim kesin Cüneyt Arkın filmlerinden birine aittir dedim, bulamadım...
    Fakat karşıma çıkan ilginç film afişleri oldu.
    Sağolun üstadlar, Yzb Volkan için teşekkürler.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Cüneyt Arkın'a hak vermek lazım. Harbiden tüpsüz dalınır. Yüzbaşı Volkan Aslan Şükür kapaklarıyla kalbimizde taht kurdu Teşekkürler dostlarım, ellerinize sağlık.

Aktif Üye

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,385,036
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    5,275
    Beğenilmiş
    4,410
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Cüneyt Arkın Türk sinemasının bence yaşayan efsanelerinden biridir.Eleştirilen filmlerinin hepsi dönemin şartları içerisinde değerlendirilmesi gereken yapımlardır.Düşük bütçeli bol aksiyonlu filmlerin aranan ismidir.Kendi deyimiyle hiç dublör kullanmadım ve vücudumda kırılmadık kemikte kalmadı , hatta bir dönem uzun bir süre yatağa mahkum olarak kalmıştır.Son televizyon proğramlarından birinde gözlerinde ki insan sevgisini görmeliydiniz.İnsanlara olan sevgi ve aşkını gözleri ışıldıyordu.Halkımıza olan saygısını.Şairin dediği gibi topraktan öğrenip kitapsız bilen insanlardan biridir Cüneyt Arkın.Sosyal mesajları yüksek , toplumdaki ezilmişliği , adaletsizliği , gettolaşmayı , mafyalaşmayı anlatan bence mükemmel yapımlara imza attı.Keşke daha fazla Cüneyt ARKIN larımız olsaydı.İyi bir eş , iyi bir sanatçı , iyi bir insan olarak Yeşilçamın medarı iftihar sanatçılarından biri olarak hatırlanacak benim açımdan.Dünyada bile örneği olmayacak kadar farklı türlerde filmlere imza attı Dünyayı Kurtaran Adam oldu , tarihte at koşturan bir kahraman oldu , vahşi batıda bir kovboy , bazan bir Süperman bazan bir adalet savaşçısı bu kadar farklı türde filmlerde oynayabilme becerisi gösterebilecek çok az sanatçı vardır dünyada.Bir dönem Hollywood un bile peşinde koştuğu ancak kendi sözleriyle emperyalizme hizmet edemem diyerek resti çeken cesur yüreklerin cesurudur.Benim gözümden Cüneyt ARKIN böyle bir yerde.Kendi değerlerimizin çoğu zaman farkında olamasakta yada geç farketsekte benim için Cüneyt ARKIN dünyayı kurtarmıştır.En azından Yeşilçamı kurtarmıştır.En azından bir dönemi kurtarmıştır.Heykelinin dikilmesi gereken sanatçılardan biridir.Fantastik Türk Sinemasının yapı taşı filmlerde hep onu görürüz.Başarıya ulaşıp ulaşmaması önemli değildir.Dünyada bazı filmler hiç gündemde değilken Bizim Yeşilçam harika işlere imza atmıştır.Bİldiğimiz kadarıyla daha önce farklı platformlarda da paylaşılmıştı ;
    1-İlk Vampir dişlerini Yeşilçam Drakula İstanbul da filminde kullanmıştır.
    2-İlk Kaptan Swing filmi bize aittir
    3-İlk Zagor filmini biz çektik.
    4-Yanlış bilmiyorsam ilk Süperman filmide bize ait.
    Bir sürü ilklere imza attıktan sonra Yeşilçamın aziz ruhuna fatiha okuduk.Film sektörü bitti dizi sektörü başladı.Jöleli saçlardan atipik kesim sakallardan boya küpü oyunculardan ibaret ne idüğü belirsiz ne dediği bilinmez bir sürü dizi izlenme ölçerlerin beğenisi kadar ekranda kalabiliyor.Müteakip kimsesiz diziler mezarlığına defnediliyor.Bir sürü reyting canavarı ekranlarda bir sürü şaibeli tartışma proğramı bu kulvarlarda .Kim kimle nerede ne zaman ne için nasıl ve neden ne yapıyor.Reyting için mide bulandırıcı haberlere sarılandan , gazetecilerle randevulaşarak gece klüplerinden Usain BOLT tan hızla kaçanlar.Şimdi bu örnekleri görünce Cüneyt ARKIN bu dünyaya ait değilmiş gibi geliyor.Mekanı cennet olsun Veysel in dediği gibi koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa yada insan kısım kısım yer damar damar.Farklılıklar zenginliktir.Bu zenginliği yitirmemek gerekli.Dönem itibariyle baktığımızda siyasi ve sosyal olarak bilinçte temel değişmeler görüyoruz bu çok umut verici.Bizler yasaklı zamanları yasaklı kitapların yasaklı şarkıların arasından geliyoruz.Ama artık toplumdaki paradigma değişti.Özgürlükler ve serbestlikler alanları şekillendi toplumsal mutabakat sayımız arttı.Kitap okuma oranı arttı ,düşünen insan sayısı çoğaldı.Mukayese eden muhakeme eden inşai fikirler üretebilen dünya ile entegre kendi değerlerinin farkında insanların sayısı hayli çok.Çizgi roman paylaşım açısından da durum böyle insanlar salt kitap okuma sevgisi etrafında bile toplanabiliyor.Bazı ilklere imza atabiliyor.Farklı bir platformda yazmıştım.Bizim çizgi roman tarihimiz açısından kitaplar ve dergiler birinci evreydi.Sonra digital kitap dönemi ikinci evre içinde bulunduğumuz evre serbest paylaşım dönemi.Bu aşamadan sonra nereye gider bilemiyorum.Her şey teknolojiyi takip ediyor.Belki sanal gerçeklik gözlüklerinde Teksin içine gireceğiz Zagor la birlikte Darkwood gözümüzün önünde şekillenecek bir sahnenin en güzel yerinde başımızın üstünden geçen kurşunlardan kaçacağız yada şairin dediği gibi bir romanın en olur olmaz yerinde dikkati çeken hayal gibi kendimizi farklı boyutlarda bulacağız.Ve ben bunların hayal olduğu kanısında değilim.Yada yapay zeka ile birlikte zeki proğramlar dönemi başlayacak ve herkes kendi çizgi romanını kendisi çizecek.Ferrinin bütün stili , Milazzo nun bütün eserlerini taklit edebilecek Kanon ları bilebilen proğramlar sayesinde çizgi sektörünü kendimiz yaratacağız.Bunlarında çok kısa sürede olacağını düşünüyorum.Yada sanatçının birebir taklit çizimlerini yapabilen zeki proğramlarla bazı sahneleri farklı açılardan da çizebileceğiz.Dünya yapay zekaya kayarken biz sivri zekaya kaymayalımda.Bütün bu gelişmelerin yakında tamamen gerçekleşeceğini düşünüyorum.Filmler artık yapay zekanın aktif kullanıldığı zeki proğramlarla yapılacak ve istediğiniz filmi siz oluşturacaksınız.Bunlar çok yakın eminim.Şu anda hayal edebildiğimiz her şeyi teknoloji yapabilecek durumda.Çok yakında bunu biliyorum.Selamlarımızla.TÜPSÜZ DALAN ADAM , DÜNYAYI KURTARAN ADAM ASLINDA ADAM GİBİ ADAM BAKMAYIN BU ADAM ÇOK DEĞERLİ BİR ADAM.
    Konu abolardis tarafından (21.10.17 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 3

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları