Konu: Tex Willer 683 - La Prigioniera Del Deserto (2017-09)

forumcekadam
    Guest

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

şifre rar pass

CizgiliKitap

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,678
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Bu sayının güzelim kapağına dair epey laf etmiştik, hatta farklı yerlere de taşırmıştık Tex'i...

Heyecanla inmesini beklerken, acaba bir Lupe-Tex yakınlaşması görebilir miyiz diye de düşünmüyor
    değilim... Cehennem zebanisi Tex, bu işlerde tarağım olmaz, Zagor gibi kaçıp giderim mi der, yoksa
    en azından sarılıp teselli edeyim de öyle gideyim mi der, göreceğiz birazdan...

Teşekkür ediyorum, elinize sağlık, Tex'i güncel takip edebilmenin tadı bambaşka...

garfield67
    Guest
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sayının güzelim kapağına dair epey laf etmiştik, hatta farklı yerlere de taşırmıştık Tex'i...

Heyecanla inmesini beklerken, acaba bir Lupe-Tex yakınlaşması görebilir miyiz diye de düşünmüyor
    değilim... Cehennem zebanisi Tex, bu işlerde tarağım olmaz, Zagor gibi kaçıp giderim mi der, yoksa
    en azından sarılıp teselli edeyim de öyle gideyim mi der, göreceğiz birazdan...

Teşekkür ediyorum, elinize sağlık, Tex'i güncel takip edebilmenin tadı bambaşka...
    Lupe, Rodrigo, Luz ve Ruben... Ruben, Lupe'ye anne Rodrigo'ya baba diye sesleniyor... Luz, Lupe'ye anne diye hitap ediyor... Demek Luz ile Ruben Abla kardeş... Özlük üveylik nasıl o kadar İtalyanca'm olmadığından çözemedim... Türkçe'sini görünce anlıyacağız...
    Aslında Lupe Tex'e, Luz Kit'e göre tencere kapak misali... Gelecek Lupe'li macera ne olur bilinmez...

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları