Orjinal Sayı Maxi Zagor No : 10
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Orjinal Sayı Maxi Zagor No : 10
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Efsane paylaşım, efsaneden gelir. Teşekkürler dostum ellerine sağlık.
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......
Oğlak yayınları efsanevi maceraperst çizgiler altında zagor bastılar toplam 10 kitap ilk 4 sayı spesial sayılardır bunlar 4 macera vardır 5 sayıfda maxi sayıları başlamıştır 600 küsür dür bir sayı maxi 1 ve 2 olmak üzere 2 sayı birden basmıştır ben bunları tek olarak tarayıp koydum maxi 9 ve 11 de gelecek
Soluk soluğa bir macera daha.. Bakalım Zagor, "çiçek virüsü" silahı ile tehlike saçanların hakkından gelebilecek mi? Paylaşım için sağol Atlantis51.![]()
Zagor'u geçmişte her ne kadar fasikül tadında okumayı sevsem de, yıllar sonra Maceraperest'in Efsanevi Maceralar
formatıyla yayımladığı ve çizgi severler tarafından "dobişko ciltler" diye nitelendirilen, hani inşaata koysan tuğla ye-
rine bile geçebilecek kalın ciltlerden okumayı da oldukça sevmiştim. Hatta iki farklı kalın macera olması da bir o ka-
dar güzel ve etkileyiciydi, okuma süresinin uzunluğu anlamında..Aslında forumlar kurulalı beri maceraları kesin-
tisiz okumak gibi bir alışkanlığa sahip oldu çizgi severler, çıkan bu 'dobişko' albümlerin bir kısmı da forumların kuru-
luş tarihleriyle kesişince, tabir-i caizse hal böyleyken böyle oldu diyebiliriz sanırım... Maxi maceralar İtalya'da halen
çıkmaya devam ediyor, keza Çizgi Düşler'de bu konuda istikrarlı bir yayın tutturdu diyebiliriz Türkiye özelinde.. Hat-
ta, Ağustos 2017'de son çıkan Satko'lu maxi Zagor'u hala okuyamadım ben kendi adıma, bu vesileyle onu da araya
sıkıştırayım bari, tam olsun...Teşekkür ediyorum sevgili dostum, eline sağlık...
Zagor paylaşımlarının benim için daima ayrı bir yeri vardır.Emeklerinize sağlık.Çok teşekkür ederiz.Çizgi kalitesi senaryo arka plan çizimleri ile Zagor başka ne denir.
Selam, link çalışmıyor güncelleme mümkün mü yoksa başka bir link veya sayfadan indirebilir miyiz, çok teşekkür ederim.