Konu: TEX ROMANZI A FUMETTI N° 6 - Il Vendicatore (16/09/2017)

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,989,973
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,488
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

Birbirinden kaliteli çizerlerle seri aldı başını gidiyor İtalya'da,.. Ehh, İtalyanlar da Tex'in
    fahri İtalyan vatandaşı olması nedeniyle zil takıp oynuyorlardır eminim ki,.. Şimdi bu sa-
    yıları çıktığında, örneğin Venedik sokaklarına girmeden hemen önce otobüslerin durdu-
    ğu alandaki gazete bayiinden almak vardı, değil mi ama... Neyse fazla çenemi yor-
    mayayım ben iyisi mi... Fahri, mahri değil Tex, bildiğiniz İtalyano pero...

TEX ROMANZI A FUMETTI N° 6 - IL VENDICATORE
    Yayın Tarihi: 16/09/2017
    Hikaye & Senaryo: Mauro Boselli
    Çizer: Stefano Andreucci
    Kapak Resmi: Stefano Andreucci
    Renklendirme: Matteo Vattani

forumcekadam
    Guest
    At sırtındayken Teks'in bir çok hareketini hatırlıyorum fakat
    bu şekilde yön değiştirmeyi ilk kez görüyorum. Daha evvel çizildi mi
    hatırlayan var mı?
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    .

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,989,973
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,488
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Aslında yazmak istediğim bir konuydu, vesile oldunuz... Ben de Tex'in sirk cambazları misali böyle bir hareket yaptığını
    hiç mi hiç hatırlamıyorum, oldukça değişik bir yorumlama olmuş, Bonelli'nin bu tarz bir harekete izin vermesinin tek ne-
    deni çizerin Andreucci olması sanırım, zira Tex karakterinin tahribata uğramaması için Bonelli işleri hep sıkı tutmuştur...
    Andreucci'nin çizgisi çok iyi, hele çatışma sahnesi muazzam olmuş ama bu hareket Tex'e pek yakışmamış,... belki Tiger
    Jack yapsa bu hareketi o denli yadırgamayız, malumunuz Kızılderililer gerek western filmlerinde gereksede çizgi roman-
    larda bu tarz akrobasi hareketleri yapmakla ünlü, ama Tiger Jack bile yapsa sıkı Tex okurları bu hareketi her daim yadır-
    gar bana göre... Bonelli'nin bu tarz yeni serilerinde gözlemlediğim kadarıyla belli bir serbestlik tanıyor sanırım çizerlere,
    başka da açıklaması yok sanırım,... Bu hareket gibi Tex'in oldukça genç çizilmesi ve gömleğindeki farklı detaylar da bu
    konuyla birlikte yorumlanabilir sanırım, zira haki yakalı Tex gömleği ya da eline eldiven taktığını hiç görmemiştim Tex'in.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ
profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları