Konu: Conan Alfa Yayınları 66'lık Seri Sayı 01-09 Tam Macera

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    ALMANYA

Seviye: 36 
    Tecrübe: 873,676
    Sonraki Seviye: 1,000,000

Beğenmiş
    1,578
    Beğenilmiş
    3,279
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Kendim hazırladıgım albümü kitabı sizinle paylaşmak istedim... (alıntı)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Demirayak
    Guest
    hafta sonu için çok değerli bir hediye oldu, teşekkürler...
    .

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,823,335
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Geçmişte, en az iki formalı fasikül formatında ve haftalık çıkan çizgi romanları okumak
    ayrı bir keyifti,.. Genelde alındıktan sonra eve ya da mahalleye dönene kadar yolda biti-
    rilirdi okuma faslı, tabi hemen bir köşeye atılmaz, ikinci ve üçüncü kez de okunurdu al-
    dığımız yayınlar, ekonomimiz elverdiği kadar alma şansımız olduğu yayınlar o hafta bi-
    tene kadar yeni sayı çıkana dek sadece alan kişi tarafından değil, imece usulü ya da ta-
    kas yapılarak değiştirilerek envai çeşit yayın okunabilirdi...

Tabi fasiküllerin ciltlendiği edisyonlarda pek revaçtaydı eskiden, kalın kalın ciltler şek-
    linde okumak da keyifliydi ama haftalık fasikül formatı daha çok hoşuma giderdi benim,
    daha heyecanlıydı, hikayeler de genelde en heyecanlı yerinde kesilir, merakla bir son-
    raki sayıyı beklemeye başlardınız...

Conan'ın bu ilk fasikül serisini bakkaldan alma şansına sahip biri olarak, büyük boy 86'
    lık 2. seri fasiküllerle birlikte çok özeldi benim için, sonra sonra çamur gibi ve özensiz
    baskılarla Conan'dan soğuduğumu hatırlıyorum, hatta çıkan koca koca ciltlere elimi da-
    hi sürmemiştim sonraki yıllarda...

66'lık seriye ait fasiküller çok az sayıda ve ikişerli olarak cilde girmişti 1983 yılında ama
    bunların yanında envai çeşit edisyon basılarak karman çorman edilmişti Conan...

Serinin 7. fasikülünü dün paylaşmıştım hatırlanacağı gibi, 6. sayı eksikti ve dileyen arka-
    daşlar bu eksikliği sevgili Ert1569'un çalışmasından edinebilirler, en azından ben bulana
    dek kayıp halka kalmasın hikayede. 8 ve 9 diye devam edeceğim fasiküllere ilk fırsatta.

Teşekkür ediyorum dostum, elinize sağlık...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,366,576
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,071
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Hele ki tam macera, hiç kaçmaz, eline sağlık üstadım

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları