Konu: Türkiye Çocuk Dergisi 1987 001

Üye

Seviye: 19 
    Tecrübe: 18,551
    Sonraki Seviye: 22,851

Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    25
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

herkeze merhaba uzun zaman önce taradıgım ama bir türlü paylaşım yapmadıgım 87 -1 sayısısı aslında bu sayı 1988 serisinin birinci sayısı
    türkiye cucuk dergileri ocak ayında degil kasım ayında sıfırlandıgı için
    (hicri takvime göre bir sistematigi var) bir çok kişiyi yanıltabilir neyse
    derginin içi dopdolu tam 6 yep yeniçizgiroman maceresaı başlıyor
    bizim can
    oguz kagan
    görevimiz tehlike
    ayberk
    biyonik zühtü
    yüzbası volkan
    hepinize keyifli dakikalar
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,364,648
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,070
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Merhaba üstadım, bu ne güzel geliş :) müthiş kıymetli paylaşım, ellerine sağlık, Türkiye Çocuk çok önemli dergi, hemen sıralı listemizde yerini aldı, hoş geldin üstadım :)

Konu fındıkfındık tarafından (29.06.15 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: "Sıralı Liste" ilave edildi.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,593
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    70'lerin sonları ve 80'li yıllar çocuk dergiciliği anlamında benim için en, en özel yıllar. Çoğunu okuyamazdık ama bir büyüğümüzün alıp hediye etmesini dört gözle beklerdik çocukluğumuzda. Çizgi romanları ailem yasaklamıştı o dönemde ve babam sadece Milliyet Çocuk alır ve eve getirir, ödevler bitince okumama izin verirdi. Öyle Tercüman Çocuk, Hürriyet Çocuk, Türkiye Çocuk v.s nerdeeee. Anca mahallede diğer arkadaşlarda varsa, çoğu zaman sokakta okurduk çocuk dergilerini. Bu anlamda dönemin dergilerinin bir şekilde biriktirilmesi, elde kalması ve paylaşılması çok kıymetli benim için. Teşekkür ediyorum çalışmanız adına.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları