Konu: Metin Aydoğan - Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye Cilt 2

Aktif Üye

Seviye: 29 
    Tecrübe: 222,976
    Sonraki Seviye: 242,754

Beğenmiş
    53
    Beğenilmiş
    741
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Metin Aydoğan'ın, 'Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye' başlıklı iki büyük ciltlik çalışması, ülkemizin 20. yy. boyunca yaşadığı çalkantılara, öyle değişik, o kadar alışılmadık -fakat doğru ve gerçekçi- açılardan öyle ışıklar tutuyor ki, 'tespitleri' ve 'sonuçları' çok daha fazla alakaya layık. Zincirleme tartışmaları yapılmalı, kapsamlı eleştirilere açılmalı ve ortaklaşa okunup irdelenmelidir. Metin Aydoğan bu eseri ile, 12 Eylül 'parantezi'nden bu yana sona ermiş gibi görünen, bu ülkeyi ve tarihini anlama, yeryüzündeki gelişme süreci içindeki yerine koyma çabalarını, hem yeniden başlatıyor hem de enine boyuna yayarak sürdürüyor. Bu kitabı, okumadan olmaz..."
    Attila İlhan, Cumhuriyet, 8-10 Mayıs 2000

"Metin Aydoğan'ın 'Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye' kitabı, Türkçe olarak yayınlanmış en önemli eserlerden biridir. Her Türk aydınının mutlaka okuması gerektiğine inanıyorum. Bu kitaptan çeşitli konulara değinen o denli çok not almışım ki hepsini yazsam, telif haklarına ilişkin tüm yasaları ihlal etmiş olurum."
    Vural Savaş, Militan Demokrasi, sf. 72

"Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye kitabınızı, Çin Pamirlerinde bir ekspedisyon sırasında okudum. Ülkemden uzakta, çok sevdiğim dağlarda tırmanıştan arta kalan zamanlarda çadırımın içinde elimden bırakamamacasına kendimi kitaba kaptırdım ve her satırda, her sayfada Türkiye ve dünya ile ilgili yakın tarihimizin gerçeklerini kavradım. Türkiye'ye her zaman duyduğum koşulsuz sevgi, bağlılık ve sorumluluk duygusu, beni derin düşüncelere itti."
    Nasuh Mahruki
    (Tanıtım Bülteninden)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Konu marsık tarafından (28.04.17 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir.

Aktif Üye

Seviye: 29 
    Tecrübe: 222,976
    Sonraki Seviye: 242,754

Beğenmiş
    53
    Beğenilmiş
    741
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Link Düzeltildi.
    Gecikme için özür dilerim.
    .

Üye

Seviye: 13 
    Tecrübe: 3,071
    Sonraki Seviye: 4,033

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş: 2
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı marsık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Metin Aydoğan'ın, 'Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye' başlıklı iki büyük ciltlik çalışması, ülkemizin 20. yy. boyunca yaşadığı çalkantılara, öyle değişik, o kadar alışılmadık -fakat doğru ve gerçekçi- açılardan öyle ışıklar tutuyor ki, 'tespitleri' ve 'sonuçları' çok daha fazla alakaya layık. Zincirleme tartışmaları yapılmalı, kapsamlı eleştirilere açılmalı ve ortaklaşa okunup irdelenmelidir. Metin Aydoğan bu eseri ile, 12 Eylül 'parantezi'nden bu yana sona ermiş gibi görünen, bu ülkeyi ve tarihini anlama, yeryüzündeki gelişme süreci içindeki yerine koyma çabalarını, hem yeniden başlatıyor hem de enine boyuna yayarak sürdürüyor. Bu kitabı, okumadan olmaz..."
    Attila İlhan, Cumhuriyet, 8-10 Mayıs 2000

"Metin Aydoğan'ın 'Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye' kitabı, Türkçe olarak yayınlanmış en önemli eserlerden biridir. Her Türk aydınının mutlaka okuması gerektiğine inanıyorum. Bu kitaptan çeşitli konulara değinen o denli çok not almışım ki hepsini yazsam, telif haklarına ilişkin tüm yasaları ihlal etmiş olurum."
    Vural Savaş, Militan Demokrasi, sf. 72

"Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye kitabınızı, Çin Pamirlerinde bir ekspedisyon sırasında okudum. Ülkemden uzakta, çok sevdiğim dağlarda tırmanıştan arta kalan zamanlarda çadırımın içinde elimden bırakamamacasına kendimi kitaba kaptırdım ve her satırda, her sayfada Türkiye ve dünya ile ilgili yakın tarihimizin gerçeklerini kavradım. Türkiye'ye her zaman duyduğum koşulsuz sevgi, bağlılık ve sorumluluk duygusu, beni derin düşüncelere itti."
    Nasuh Mahruki
    (Tanıtım Bülteninden)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    ilhanhan hocam birdizi epub konusu yok epeydir. Benimle irtibata geçebilirsen sevinirim.
    neco50 .
    Konu fındıkfındık tarafından (10.07.17 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Üye olurken onaylanan forum kuralları gereği; email adresi kaldırılmıştır.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları