Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Tarık Saygı-Ölümsüz Paşadan Anılar

Aktif Üye

Seviye: 29 
    Tecrübe: 219,139
    Sonraki Seviye: 242,754

Beğenmiş
    53
    Beğenilmiş
    741
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Atatürk’ün hayatı boyunca gittiği yurt gezilerinde kendisiyle karşılaşma fırsatı bulmuş insanlar ya da onun gençlik ve eğitim yıllarından itibaren yakın çevresinde bulunanlar, Büyük Savaş’ta, Milli Mücadele’de onun yanında olanlar ve hizmetini yapan kişiler, Atatürk ile olan anılarını yazma fırsatı bulmuşlardır.
    Bu sayede insanlar Atatürk’ü yalnız Türk İnkılap Tarihi kitaplarında anlatılanlarla sınırlı değil, aynı zamanda bilinmeyen özel hayatıyla da tanıma fırsatı bulmuşlardır. Yine bu sayede insanlar Atatürk’ü Atatürk yapan üstün özeüiklerini daha iyi anlamak fırsatını yakalamışlardır. İşte bu kitapta anlatılan anılar bu türden anılardır. Anılar, yazarlarının yazmış olduğu şekilde yazı dili değiştirilmeden, yazıların sonlarında dipnot verilerek aktarılmıştır.Ben bu hatıraları geçmişin sayfaları arasından bulup okuyucuların hizmetine sunmakla Atatürk hakkında yapılan araştırmalara ufak da olsa bir katkı yapmak istedim. Bunu başardım ise kendimi mutlu sayarım... Bu çalışmanın yakın tarihe az da olsa bir ışık tutmasını ve okuyuculara katkı sağlamasını temenni ederim.(Önsöz'den)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Aktif Üye

Seviye: 37 
    Tecrübe: 1,156,635
    Sonraki Seviye: 1,209,937

Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    118
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Paylaşımınız için teşekkürler.
    Dünya Osmanlı'nın adaletine muhtaç.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları