Konu: The Religious Experience of Philip K. Dick by R. Crumb from Weirdo #17

Aktif Üye

Seviye: 29 
    Tecrübe: 198,051
    Sonraki Seviye: 242,754

Beğenmiş
    129
    Beğenilmiş
    90
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Cool

Weirdo adlı bir magazinde yer alan Philip K. Dick çizgi romanı.
    Metni uzun, çizimleri kuvvetli ve sayfa sayısı az.
    Meraklısı için bulunmaz bir eser, herkese iyi okumalar.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,870,350
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,985
    Beğenilmiş
    19,621
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Philip K.Dick; hem eserleri hem çizgi romanlarıyla çok büyük usta, ellerine sağlık dostum, çizgileri ise hiç söylemeye gerek yok; müthiş :)

ZamanGezgini
    Guest
    Sevgili Fındıkfındık bunu çevirmişti ve ben de ilk sayfanın renklendirilmiş halini ve R. Crumb hakkında tanıtım yazısı göndermiştim. Ama sanırım paylaşılmadı daha... Bu vesileyle Fındıkfındık iş başına diyorum.

Aktif Üye

Seviye: 29 
    Tecrübe: 198,051
    Sonraki Seviye: 242,754

Beğenmiş
    129
    Beğenilmiş
    90
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Değerli ZamanGezgini ve Fındıkfındık üstadlarım sizlerin emekleri karşısında bizim paylaşımlarımız ancak denizde bir damla sayılır.
    İlginiz için teşekkür eder; Çeviri ve balonlama için de kolaylıklar dilerim :)

BlackBishop
    Guest
    Philip K.Dick ilginç ve başarılı eserler vermiştir.

Ayrıca bu eserlerden bazıları sinema içinde güzel materyaller oluşturmuştur.

Blade Runner (1982); Total Recall (1990); The Minority Report (2002) gibi... Zamanla daha da eseri sinemaya uyarlanacaktır elbet...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,870,350
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,985
    Beğenilmiş
    19,621
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Yarım kalmış bekleyen işlerden :( çok cins bir eser ve bir miktar rahatsız edici, lakin çok dikkat çekici :)

Mr.YER6
    Guest
    Balonlanmış halinin elimize geçmemiş olmasına üzüldüğüm eserlerden biri. Fındıkfındık zamanında konuyu çıtlatmış, ben de öyküyü okumuş, etkilenip PKD hakkında inceden bir araştırma yapmış, hakkında bilmediğim çok şey olduğunu fark etmiştim. Bir kaçını sinema filmlerinde de izleme şansı bulduğumuz, kült haline gelmiş o kadar çok eseri var ki. Bu öykü mutlaka Türkçe olarak da okunmalı, diyor, Nitro'ya konuyu gündeme getirdiği için teşekkür ediyor, Fındıkfındık'ı da hadi artık diyerek dürtüyorum.. :)

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları