CENNET VAR OLDUĞUM YERDİR.
Voltaire - Le Mondain
"NO SELF-RESPECTING KILLER WOULD BE CAUGHT DEAD WITHOUT A SHINE ON HIS SHOES OR WITH ONE ON HIS PANTS."
"KENDİSİNE SAYGISI OLAN BİR KATİL PANTOLONSUZ YA DA CİLASIZ AYAKKABILARLA ÖLÜ ELE GEÇMEZ."
Good Old Days - Torpedo
"MY DESTINY HAD BEEN LAID OUT FOR ME, LATER I REALISED MY MOTIVE HAD BEEN PURE HATE, REVENGE."
"KADERİM BENİM İÇİN YAZILMIŞTI, SONRA FARKINA VARDIM, BENİM GÜDÜM SAF NEFRET OLMUŞTU, İNTİKAM."
Good Old Days - Torpedo
Torpedo
Good Old Days / Eski Güzel Günler
Sanchez Abuli & Jordi Bernet
Torpedo; bir seri ama her bölümü bağımsız tek bir macera ve Good Old Days / Eski Güzel Günler öyküsü serisinde çok önemli bir yere sahip; ilk profesyonel işiyle dünyaya gelecektir şeytanın aykırı oğlu.
"DAYANMAK, KADERİ YENMEKTİR."
Campbell
Yoksul bir göçmendir artık Luca; farklı kuşanmış iki dünyada, yalnız biri kutsal.
"NE MUTLU O YOKSULLARA Kİ DİĞER DÜNYA ONLARA VERİLMİŞTİR. ER YA DA GEÇ BU DÜNYA DA ONLARA VERİLECEKTİR."
Friedrich Engels
Abuli ustanın; cennetin taşlarını tek tek dizdiği, cehennem yolunda adım adım ilerliyor üstat Bernet, adım adım intikam.
"TANRI HAKİKATİ GÖRÜR, FAKAT BEKLER."
Aleksandr Sergeyeviç Puşkin
Eser; Birleşik Amerika'da ilk günler, adanmış çamurunun buz tuttuğu.
"TALK ABOUT YOUR POOR HUDDLED MASSES STARTING A NEW LIFE, AND ALL THAT CRAP..."
"YENİ BİR HAYATA BAŞLAMAK İÇİN BİR ARAYA TOPLANMIŞ ZAVALLI YIĞINLARINDAN VE BÜTÜN O PİSLİKLERDEN BAHSEDELİM..."
Good Old Days - Torpedo
Alın yazısı artık bitmiştir, bundan böyle kader Torpedo'dur, sevgi ve saygılarımla.
fındıkfındık
01.05.2015
Beşiktaş
Torpedo
Good Old Days
Eski Güzel Günler
Sanatçılar:
Sanchez Abuli & Jordi Bernet
Balonlama:
büyük beyaz
Çeviri:
fındıkfındık