Konu: Paralel Evren Çizgi romanı - Bir Soru

Üye

Seviye: 15 
    Tecrübe: 6,242
    Sonraki Seviye: 7,465

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Merhabalar,
    Birkaç yıl önce ingilizce bir çizgiroman üçlemesi okumuştum. Üç paralel evrende farklı bedenler içinde yaşayan aynı kişiyi anlatıyordu. Bu evrenlerden bir tanesi Bizans, bir tanesi New York, bir tanesi de Arap ülkesi idi. Oldukça beğendiğim bu futuristik üçlemeyi sonradan bir hayli araştırmama rağmen, ismini hatırlayıp bir türlü bulamadım. Acaba grup üyeleri içerisinde böyle bir çizgi romanı hatırlayan var mı? Romanın aslı, hatırladığım kadarıyla Fransızca da olabilir.
    Yardımınız için teşekkürler.

waingro
    Guest
    Merhaba,
    Bahsettiğiniz farklı evrenlerde ve farklı bedenlerde ortaya çıkış, zihinler arası 1 transplantasyon ise; Bizans detayını da 1 kenara koyabilirsek, bahsettiğiniz eser Stephen King'in Kara Kule serisinin çizgi roman uyarlaması olabilir mi ?

Bildiğim kadarıyla foruma Kara Kule serisinin çizgi romanları yok ancak; yine de ekitap başlığına 1 göz atmanız yararlı olabilir.
    Buyrun, burası; [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    .

forumcekadam
    Guest
    R.I.P.D. City of the Damned (2012)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

filmi de var

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Üye

Seviye: 15 
    Tecrübe: 6,242
    Sonraki Seviye: 7,465

Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Çok teşekkürler Waingro, bunu hiç duymamıştım, oldukça ilginç.
    Ancak benim okuduğum bu değildi! Benimkinde sadece bir üçleme vardı ve zannedersem çizginin kahramanı doktordu. Yine de paylaşım için çok teşekkürler.
    .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ
profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları