İyi okumalar
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Valla biz okuruz Killing'imizi, Müfettiş Mercier düşünsün bir türlü yakalayamadığı Killing'i... Hoş
yakalasa zaten Killing, Killing olmazdı ya, o da ayrı konu... İtalya'da ilk kez 1965 yılında ya-
yınlanıyor ve hemen akabinde bir iki sene sonra Türkiye'de şu an adını hatırlayamadığım bir ga-
zetede tefrika edilmeye başlanıyor ve tirajları epeyce arttırdığı rivayet edilir o dönemde Killing
ustanın... Sevgilisi güzel Dana ile (bizde Dina olarak adlandırılmış) birlikte, gerilim öğesinin hiç
düşmediği maceralarıyla, belki de çizgi romancılar arasında en çok rağbet gören fotoroman ola-
rak adletmek, hiç de yanlış olmasa gerek.. İşin özü, Killing okunmaz da ne yapılır arkadaş...
Teşekkür ediyorum üstad, eline sağlık, okumadan uyuyamam ki ben şimdi bu Killing'i...
Cengiz .
Dina rolünü oynayan oyuncu gene değişmiş. Kitapta görünen asıl Dina, ya da ilk Dina diyelim. Killing' i oynayan da değişti mi? maskesinden bilemiyoruz. Ancak Kızıl Maske gibi Killing' in gerçek yüzü oldukça merak konusu idi yayınlandıkları yıllarda. Her iki dergi de bir yol tutturup, piyasayı silip süpürmüştü. Değerli emek ve katkıların için teşekkürler dostum.
killing filmleride çekilmiş unutulmaz bir kahraman
sanırım o dönem bulvar yada günaydın gazetesindede günlük maceralarını okuduk
elinize sağlık üstadım değerli paylaşım
Çocukken çok okurduk. Filmi çekilmişti. Teşekkür ederim.