Konu: Tex Prisonniere des Apaches (Editions Mosquito 2016)

forumcekadam
    Guest

Editions Mosquito (Fransa) da çıkan Tex macerası

Tex color 08 - Quattro brevi storie 2015 albümde yeralan

Sfida alla vecchia missione

yazan: Pasquale Ruju
    çizen: Sergio Tisselli

soldaki resimller fransa sağdakiler italya
    fransada balonlar daha küçük resimler daha güzel.
    Tüfekle ateş edilen benzer karelere bakalım

ayrıca edisyon farkına dikkat, adamlar kitabı bölüp albüm yapıyorlar kapak cabası
    bizde de kitapları toplayıp tugla gibi kalın hale getiriyorlar

Moderator

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,336,490
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    3,032
    Beğenilmiş
    1,272
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Tuğla gibi kitaplar, maalesef dağıtım bedelini en aza indirebilmek için zorunlu bir şey herhalde. Fransız stili daha güzel görünüyor. Serpmelerde biraz bonkör davranmışlar gibime geldi.

forumcekadam
    Guest
    Alıntı morcoin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuğla gibi kitaplar, maalesef dağıtım bedelini en aza indirebilmek için zorunlu bir şey herhalde. Fransız stili daha güzel görünüyor. Serpmelerde biraz bonkör davranmışlar gibime geldi.
    sayın morcoin 81 il için bir dağıtım sözkonusu değil. Bu bize "dağıtımın" en azından gazete gibi olmadığını
    gösteriyor. 1980 li yıllarda ilçelere bile çizgiroman gelir gazete bayilerinde bulunurdu.
    Şimdi böyle bir dağıtım yok benim bildiğim yok. Baskı maliyeti diyebiliriz kapak maliyeti artırabilir.
    Artık her yerde internet var online satış denen bir şey var yani "dağıtım" bu işin mazereti değil bence.
    Ben buna satışların düşük olması diye iyi niyetli bakmak istiyorum fakat tuğla satın almak istemiyorum.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları