Güne LİMON'la başlayın. İyi haftalar.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Güne LİMON'la başlayın. İyi haftalar.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Değişik mizah dergilerinden kaliteli paylaşımlarına çok teşekkürler sevgili Zagor-T..
zagor-t .
Güne limonla başlamak, gülümsemek, insanı zinde tutar. Teşekkürler zagor-t, ellerine sağlık.
"Mizah Dergisi" denilince; kesinlikle Gırgırcıyım, lakin Limon ilk çıktığı günlerde Gırgır'ın pabucunu dama atmıştı bende, tabii Gırgır okumaya devam ettim ki hâlâ da kesinlikle Gırgırcıyımdır, ancak Limon'un bende çok çok önemli bir yeri var, hatta Leman'ı da sevmeme rağmen; bana göre hiçbir zaman Limon'un yerini tutamadı, Limon; harbi mizah dergisidir, benim sıralamama göre; Gırgır'dan sonra ikinci sırada yer alıyor, sağol dostum![]()
Bu sayıyı hafta başı itibariyle kaçırdığıma üzüldüm, zira oldukça yoğun bir güne başlamadan hemen öncesinde
bir kaç sayfa da olsa okumak isterdim. Güne başlamanın ya da günün yorgunluğunu atmanın en güzel yolu mi-
zahtır bana göre. Okursunuz, içiniz ferahlar, bu ülkede güzel şeyler de var dersiniz içinizden, ikinci sayfa, üçün-
cü sayfa derken dergi bitmiştir bile... İşte bunun adı da iyi mizahtır kesinlikle ve Limon'un yaptığı da buydu za-
manında... Teşekkürlerimle üstad, eline sağlık.
Adı gibi..Görünce insanın ağzı sulanıyor..Teşekkürler zagor-t..Ellerine sağlık..
kutuge .