Konu: Kaptan Swing İlhami Alpagut Cilt 011

Admin
    Nereden
    Bursa

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,465,524
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    11,173
    Beğenilmiş
    79,808
    Adı Geçen
    1 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

Wink

Bazı dostlarımız hani bunun cildi demesini beklemeden paylaşıyoruz.

Kaptan Swing'in baskı için veriler tükenince arada
    özel maceralarla farklı kahramanlara yer vermişlerdi Brik'te bunlardan biri.
    Brik 7 fasikül olarak çıkartılmış ve daha sonrasında tamamı 2 cilt içerisinde toplandı
    bu cilt Kaptan Swing Sarı kapaklardan 11 sayısıdır. Cilt içeriğinin son fasikülü Kaptan Swing'tir.
    Fasiküller daha öncesinde paylaşım yapıldığı için konu içeriği cilt kapaklarından ibarettir.
    Fasikül olarak cilt içeriğini Brik sayı 5 - 6 - 7 - ve son fasikül olarak Kaptan Swing sayı 12'dir.
    ozanbarış & palio68 çalışması ile keyifli okumalar dileriz.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Konu Ercu unlu tarafından (13.06.21 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
    Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
    Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
    Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
    Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
    Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
    Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
    Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......

Ercu unlu
    Guest
    Dostum, 12. sayı son sayı yazıyorsun. Brik sayılarını okudum. En son "Korsanlar Şehirde" macerasına kadar. Maceranın bitiminde başka bir maceraya geçiş var. Devamı hangi sayıda? Gözümden kaçtı mı dersin.Alpagut yayınları ismini "Güneş Piramiti" olarak da belirlemiş.

Aktif Üye

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,170,320
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    1,181
    Beğenilmiş
    3,327
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Devamı yok sayın Ünlü.Bildiğiniz gibi Brik Kaptan Swing Serisi'nde dolgu malzemesi olarak kullanılmıştı.
    Brik toplam 7 fasikül.Bu ciltte de seri tamamlandığından Kaptan Swing 12.sayı ile cilt tamamlandı.10.ciltte
    de Brik 1-2-3-4 yayınlanmıştı.

Ercu unlu
    Guest
    Doğrusu şaşırdım sayın caretta. Alpagut yayınları ciddi bir kuruluştur. Özellikle Zembla konusunda gösterdikleri hassasiyete hayranlık duydum. Bu kadar yayıncılık anlayışı ciddi olan bir yayınevi ağıza bir parmak bal çalarak _(macera ismi vererek) yayının kessin. 68 sayfalardan itibaren, okuyucuların adeta yiyip bitirircesine okuduğu alpagut yayınları, okuyucularını yeterince anlamışken, başka nedenler aklıma geldi. Örneğin bir telafi sayısı çıkarmışlardır belki de.. İyi akşamlar.

Çizgili Kitap

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,863,808
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,293
    Beğenilmiş
    3,607
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Değişik ve hoş bir seriydi..Sona ermesine üzüldüm..Bu kadarda olsa bize ulaştıran,palio68 ve Ozanbarış üstadlara çok teşekkürler..

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları