* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Konu Ercu unlu tarafından (03.06.21 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
Maceraların isimlerinden çok heyacanlı,ilk sayfalardan tarama ve paylaşımın çok kaliteli olduğu anlaşılıyor..Elinde ise indirip arşive ekleme..Çok teşekkürler Ercu unlu..Ellerine emeklerine sağlık..
.
Ertuğrul Ürer'in bu "Yayınlanmamış Yepyeni Maceralar"ibareli kitapları aynı kapaklı ama değişik
maceralar içeriyor.Örneğin bendeki 118.sayı "Lanetli Dağ"(sonu)209.macera ve tam macera olarak "Belalı Miras"
160.macerayı içeriyor.Bendeki 119.sayı da işte bu paylaşılan kitabın devamı.Yani 227.macera olan "Hayat
Pahasına Da Olsa"adlı maceranın sonu.Kitaptaki tam macera ise 223.macera olan "Donovan'ın Tüfekçileri".
Bendeki 118.sayının başını ise 107.kitapta buldum.Kitap "Evasione" 212.macera ve "Lanetli Dağ"adlı maceranın
başını içeriyor.Düşünün o kadar tekrar,aynı maceralar defalarca farklı sayılarda ve kapaklarda yayınlanmış.
Yine de orijinal 256'lık Seri'nin 8 macerası hiç yayınlanmamış.Belki de bir kez yayınlanmış da olabilirler.Yıllardır
bu Ürer Serilerini topluyorum.Ne 1.Seri olan 159'luğu;ne de bu 264'lük Seri'yi tamamlayabildim.Açıkçası bu
mümkün de değil.159'luk seri bile belki de 3'le çarpılarak 500 küsur sayı olmuştur.Ancak macera bazında
256-6=248 maceralık bir Alpagut-Ürer listesi oluşturulabilir.
Ben yayınlanmadığını bildiğim 8 maceranın orijinal sayılarını yazayım.Belki de Ercu Unlu dostumuzda 1-2
tanesi çıkabilir.119,120,179,188,192,193,195,196.
Yine ilginç bir detay.Bazı maceralar sadece 1-2 kez yayınlandı.Örneğin 198 "Açlık";200 "Susuzluk"
.
Sayın ercu bey zembla ve swing kısmında ki katkılarınızın büyüklüğü önünde şükranlarımı sunarım.
.