Konu: Star Wars - Invasion - Revelations (2011) 1-5

forumcekadam
    Guest

Kod:
    http://www.filefactory.com/file/59jfw01fvcqv
    https://www.sendspace.com/file/7tv6qm

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,873,166
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,986
    Beğenilmiş
    19,621
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Eline sağlık üstadım, özellikle yabancı dilde paylaşımlarda; forum olarak bazı prensiplerimiz var, yabancı sitelerden alınan linkler birkaç haftada bozulabiliyor, bu yüzden; paylaşan kendi yeniden yükleyerek paylaşmalı ve sadece Mediafire kullanıyoruz, diğer yandan; aynı serinin kitapları için ayrı ayrı konu açmıyoruz ve toplu olarak tek konu altında veriyoruz hepsini, son olarak yine özellikle yabancı dilde olan paylaşımlar için; günde 7 - 8 paylaşımı geçmiyoruz, aksi forum bloke oluyor, hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler, ellerinize sağlık
    Cengiz .
    Konu fındıkfındık tarafından (21.09.16 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.

forumcekadam
    Guest
    Alıntı fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık üstadım, özellikle yabancı dilde paylaşımlarda; forum olarak bazı prensiplerimiz var, yabancı sitelerden alınan linkler birkaç haftada bozulabiliyor, bu yüzden; paylaşan kendi yeniden yükleyerek paylaşmalı ve sadece Mediafire kullanıyoruz, diğer yandan; aynı serinin kitapları için ayrı ayrı konu açmıyoruz ve toplu olarak tek konu altında veriyoruz hepsini, son olarak yine özellikle yabancı dilde olan paylaşımlar için; günde 7 – 8 paylaşımı geçmiyoruz, aksi forum bloke oluyor, hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler, ellerinize sağlık
    Yabancı dilde olan çizgiromanlar özellikle ingilizce olanlar çoğunlukla premium denilen linklerdir
    bu yüzden alıntı yapılır. Bu linkleri değil mediafire herhangi bir upload sitesine yüklemeye çalışmak
    ciddi bir zaman işidir. Uploadı yaptığımızı kabul edelim sürekli indirilme olmayınca link otomatik olarak
    silinir. Sadece bu forum için değil herhangi bir Türk üye çoğunluğu olan bir forumda bile en uzun süre 3 ay olacaktır.
    Tecrübem ve tercihim yabancı çizgiroman için internette kalıcı olan linki bulup paylaşıp fayda sağlamaktır.

Aynı serinin kitapları için ayrı ayrı konu açma meselesinde mesela Punisher paylaşımlarını örnek vereyim.
    Teks, Teksas gibi düşünün İngilizce çizgiromanlar altına bir alt başlık açılırsa hepsi bir yerde olur.
    Ayrıca bizde Kızılmaske orjinali Phantom olan kahramanın kitaplarını tek başlık altında vermek
    yıl, seri, yayınevi, macera gibi detaylara bakarsak kimse aradığını bulamaz. Sadece kapak, link
    dolu 5 sayfalık bir konu/mesaj yığını olur. Conan vb içinde durum aynı.

Tercih edilmez istenmez bir şey diyemem.

Günde 7, 10, 20 paylaşım gibi bir rakama yorum yapamam boş vaktim olduğu için
    sadece destek maksadıyla paylaşım yaptım. Bu paylaşımlar için isteyen merak eden "arayan bulur" diyebiliriz.
    Fakat öyle can alıcı özel ve kaynak kitap hatta seriler var ki "görmek" gerek. Görmeyi yanlış anlamayın
    burada paylaşıp bilmeyenleri haberdar etmek manasında söylüyorum.
    örnek
    The Fantagraphics EC Artists' Library, bu kitapların sayfalarını çevirip bakmak bile ayrı bir keyif.
    denemek için
    (buradan ulaşın)
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Kalabalık yapan görüntü kirliliği oluşturan çizgiromanlar varsa silebilirsiniz sıkıntı yok.
    Sizin tercihinizdir saygı duyarım.
    Zamanımı harcayıp devamında sizinde zamanınınızı harcadığım için kusura bakmayın.
    Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,873,166
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,986
    Beğenilmiş
    19,621
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Benim de forumdaki yabancı dilde paylaşımlarım aynı bu söylediğim prensiplerde ve değiştirme şansımız yok üstadım, yabancı dilde çizgi romanlara ulaşıp bu şekilde paylaşmam son derece kolay, hatta yabancı forumlardan arkadaşlarımızdan rica etsek 10-15 kişi sadece bir gecede dünyayı paylaşırlar ama forum prensipleri gereği bunu yapamıyoruz, diğer üye arkadaşlarımız da eksiksiz bu prensipler görüşünde, zaten tüm forum kuralları üyeler tarafından belirlendi, hassasiyetiniz için teşekkürler, kolay gelsin
    farubi .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları