Konu: Checker Man (SPA)

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    Harikalar Diyarı

Seviye: 35 
    Tecrübe: 713,404
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    765
    Beğenilmiş
    794
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Serie de 7 episodios que fueron publicados por el sistema de entregas en varias revistas argentinas de cómic.
    Es el año 1998 y la ciudad de Nueva York está sometida a persistentes lluvias ácidas. Bruce es un taxista preparado para un trabajo que a veces se torna peligroso en unas calles donde el estrellato de la fama lo ostenta en ese momento una nueva droga, el euforinol. Además él no puede o no sabe permanecer impasible ante lo que sucede a su alrededor..., y esta actitud le suele meter a menudo en problemas.

SPA | CBR | 107 pages | 83 MB | Guión: Ricardo Barreiro, Dibujo: García Durán, İlustro: Enrique Zambrana (1993-1994)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,871,575
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,986
    Beğenilmiş
    19,621
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Yine çok kıymetli bir parça, nasıl bulursun bunları hiç anlamam dostum :confused: ben de çok bakarım ama bunlar her nedense bana denk gelmez işte :( ellerine sağlık :)

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    Harikalar Diyarı

Seviye: 35 
    Tecrübe: 713,404
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    765
    Beğenilmiş
    794
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Hissetmekle alakalı galiba üstadım,aynı özellik sende de var,kendine haksızlık etme:o Bu arada "Buenos Aires, las Putas y el Loco"nun ingilizcesi var mı diye biraz araştırdım,olduğuna dair en ufak bir iz bile bulamadım.Muhtemelen yok yani.Bir ihtimal çeviri programlarıyla falan halledebilirim dedim ama altıncı sayfaya geldiğimde pes ettim.Aramıza yeni katılan bir üyemiz ispanyolca öğrendiğini,çeviri yapabileceğini söylemişti,belki o el atarsa okuyabiliriz.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları