Konu: Planeta Extra (SPA)

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    Harikalar Diyarı

Seviye: 35 
    Tecrübe: 723,042
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    765
    Beğenilmiş
    794
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

La Tierra se ha vuelto un lugar difícil. Los males que antes sólo aquejaban al Tercer Mundo se han extendido a cada rincón del Tercer Planeta. Cada día, miles de emigrantes inician un largo viaje hasta una lejana Luna de Júpiter, conocida como Luna Europa, el nuevo hogar que ha encontrado la humanidad en el espacio. Quique Tetamanti quiere quedarse a pelearla en la Tierra, junto a su hija Brenda y toda su familia. Pero ella tiene sus propios planes, lejos de la casa, lejos de su padre, lejos de todo. Quique tiene poco tiempo para convencerla de quedarse, de lo contrario, la perderá para siempre.

SPA | CBR | 75 pages | 73 MB | Editorial: Planeta DeAgustini, Guión: Diego Agrimbau, Dibujo: Gabriel Ippóliti (2009)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    .

Melih41
    Guest
    Bu tür çizgi romanlar çok güzel, dilini anlamıyorum ama seyretmesi
    bile çok hoş. Teşekkürler güzel paylaşımlarına Lenard..

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,364,692
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,070
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ben siyah beyazcıyım, renkli tercih etmiyorum ama renkli olacaksa da; mutlaka böyle pastel renkli olmalı bana göre, hayatı kesinlikle ve hatta tartışmasız renkli yaşamak lazım; tamam ama çizgi romanda ışıl ışıl renkleri bir türlü sevemedim, çeviri balonlama seçimlerimde bile; siyah beyaz olanlar öncelikli tercihim oluyor, kendim çizgi roman yapacaksam da mutlaka siyah beyaz olmalı, hatta bir de sonradan renklileri çıkan çizgi romanlar var ki; bana göre bütün sihir bozuluyor, örneğin; Mister No'ya bayılırım ama renklileri bir türlü içime sinmedi, günümüzde teknik fena halde ilerlerdi ama hâlâ renkli çizgi romanlar gibi; siyah beyaz çizgi romanlar da oldukça yüksek miktarlarda basılmaya devam ediyor, demek bunda bir iş de var; bir türlü siyah beyazı Kutsal Çizgi Roman bırakmıyor nedense, orijinali siyah beyaz olan çizgi romanların; sonradan renkliye dönmesini tabii seven çok var, lakin ben siyah beyazdan memnunum, aslı siyah beyaz olup da sonradan renklendirilmişleri; birkaç spesifik istisna hariç okumuyorum, daha doğrusu okuyamıyorum, geri kafalılık işte :o eline sağlık dostum :) orijinali kendinden ve pastel renkli bu eser; çizgi anlamında bana göre muhteşem : senaryoyu ise kuşlar bana fısıldar, siyah beyazsa kutsal renklerdir işte :D

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları