* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Konu Ercu unlu tarafından (03.06.21 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.
kızılderili kampında savaş, korsan temalı bir öykü -ki, mister blöf ve el ginşo yabancı değiller konuya- ve ilk sayfadan başlayan kapkara gamlı baykuş kehanetleri. okumak ve "buz gibi ürpertileri" teninizde için daha ne gerekiyor ki?
bir kez daha teşekkürler değerli ercu unlu.
Bu paylaşım bana epey fikir jimnastiği yaptırdı.İlk sayfaya bakınca bana Türk çizimi bir macera gibi göründü.
Sonra sayfanın sağ alt köşesinde "43"rakamını görünce orijinal 43.sayı olduğunu anladım.43.sayı ise
"Yüzünü Göstermeyen Hain"adlı macera.İlhami Alpagut fasikül serisinin 124-125 sayılarında yayınlanmış.
Demek ki Ertuğrul Ürer bu macerayı kendi serilerinde yayınlarken macera adını "Korsanlar"yapmış!Bu
da Ertuğrul Ürer dostumuzun pek bilinmeyen bir marifeti.Bu arada bu 220.sayının bendeki "üremiş"versiyonu
"Ölü Gömücü ve Deniz Yılanı"adlı maceraları içeriyor!Bende 1.Ana Seri'nin 5 sayısı da yine bu 43.sayıyı
içeriyor.Adı da "Yüzünü Göstermeyen Hain"!Ne diyelim Ertuğrul Ürer çizgi roman dünyasının "şapkadan
tavşan çıkarma"ustası.Evirmiş,çevirmiş,evrilmiş,üremiş,de vşirmiş...
Oh puikimizde geldi gamlı baykuş ayvayı yedi .
çok teşekkürler üstadım selamlar saygılar.![]()
O handa denize karşı oturmak vardı şimdi, sağol dostum, Kaptan Swing'lerin ilk karesi daima tablo gibidir![]()
.
Kitabın kokusunu, alır gibiyim. Hiç bir yerde bulamayacağımız, Kaptan Swingler. Teşekkürler Ercü dostum, ellerine sağlık.
.