Konu: Mandrake Tay Yayınları Fasikül 1.Seri Sayı 003 - Ahtapot

Admin
    Nereden
    Bursa

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,462,167
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    11,168
    Beğenilmiş
    79,786
    Adı Geçen
    1 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

Wink

ozanbarış & palio68 olarak tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Konu Ercu unlu tarafından (18.06.21 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.

emekli
    Guest
    değerli üstad palio68. mandrake serisini tarama yaparak bizlere hediye ettiğiniz çok teşekkür ederim. sizden ricam acaba taramalarınızı yüksek çözünürlükte yapıp tek sayfa halinde değerli üstad atlantis51 gibi bizlere sunabilirmisiniz. yaşım 63. amacım sizi eleştirmek değil, bir büyüğünüz olarak tavsiyem sadece çok büyük fedakarlıklarla hazırladığınız bu güzel seriyi yüksek çözünürlükte yeniden taramaya gerek kalmadan sunabilmenizdir. teşekkürler.

Admin
    Nereden
    Bursa

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,462,167
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    11,168
    Beğenilmiş
    79,786
    Adı Geçen
    1 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Alıntı emekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değerli üstad palio68. mandrake serisini tarama yaparak bizlere hediye ettiğiniz çok teşekkür ederim. sizden ricam acaba taramalarınızı yüksek çözünürlükte yapıp tek sayfa halinde değerli üstad atlantis51 gibi bizlere sunabilirmisiniz. yaşım 63. amacım sizi eleştirmek değil, bir büyüğünüz olarak tavsiyem sadece çok büyük fedakarlıklarla hazırladığınız bu güzel seriyi yüksek çözünürlükte yeniden taramaya gerek kalmadan sunabilmenizdir. teşekkürler.
    Taramaların hepsi 300dpi'dir fakat işlerimin yoğunluğundan bu paylaşımları ancak iş çıkışı akşam saat 20:00 ve gecenin bir vakti 02:00 kadar ailemin yüzünü görmeye fırsat kalmadan yapmaya özen gösteriyorum. İsteyen arkadaşlar paylaştığım sayıları tek sayfa yapıp alternatif link verebilir. Benim yapmamı bekleyen olursa bu serinin bitmesi 5 yılı geçer, ayrıca bu taramalara ayrılan emeklerin saatlerce olduğu geriye doğru yaklaşık 9 yıl öncesi olduğunu var sayarsak gerisini hiç düşünmüyorum. Yani elimde 10.000 üzerinde taranmış paylaşım yapılmamış sayıları düşünürsek bunları tek sayfa yapmaya kimsenin ömrü yetmez. Bazı konu paylaşımlarında kitabın yapısından dolayı iki sayfa olarak taranması icab eder, kitabın arşivlik değerini düşünürsek örnek olarak Ceylan Zagor bir adeti maddi olarak 2000 - 3000 lira arasında bunu tarama yaparken ne yapacaksınız tek sayfa bembeyaz yapmak için kitabın kenarını komple kesilmesi gerekir ve bu seri Türkiye'de tek başka yerde tam takım yok. Atlantis51 dostum aynen hemşerin bir yerdeyiz kendisinin taradığı bu konuları isterseniz bir de ona sorun nasıl oluyor. Arkadaşımız tarayıp paylaştığı tüm kitapları parçalayıp yan kenardan kesip sayfaları tek tek tarıyor ve pırıl pırıl iş çıkartıyor. Biz bunları ne yazık ki yapamayız.
    Bu işlerde eleştirilere açık olduğumuzu rahatlıkla ifade ederim kesinlikle yazınıza kızgınlık olarak cevap algılanmasın, ben paylaşımcı bir üyeyim taradığım sayıların üzerinden bir çok forum istifade etti .
    Yaptığımız bu emekleri hiçe sayıp kendi emekleri gibi paylaşımlarımızı çalıntı yapıp kendi adına paylaşım yapanları da düşünürsek daha da yıpranıyorum. Bu paylaşımlar benim için bir hobi oldu, bu işlerden bir kazancımız yok daha kötüsü kaybımız var, istesen tüm kitapları tarayacağıma içinden bir kaç sayfa resmini çeker imaj olarak verir çeker giderdim, niye arşivimizdeki kitaba zarar verip koleksiyonun değerini düşüreyim ki. Bizim yaptığımız var olan arşivimizi dostlarımızın arasında paylaşmak. Zaman içinde bu sayılarda tek sayfa olarak yerini alır. Bu akşam Mandrake fasikül serisinin tamamı burada forumda olacak ve daha öncede yazdığım gibi isteyen tüm forum üyeleri, tarama işi yapamayan veya benim bu foruma ne katkım olabilir diyen üyelerimiz çift sayfa olan tüm konuları tek sayfa olarak yapabilirler ve konu içine alternatif link olarak eklesinler ilk mesaj içine ilave edelim.
    Yeni paylaşımlarda görüşmek üzere€.
    Konu palio68 tarafından (01.09.16 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ
profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları