* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Konu Ercu unlu tarafından (28.12.20 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.
Ercu üstadım hergün o kadar kitap paylaşıyorsun ki okumak için depolamaya geçmek zorunda kaldım artık çok sağolun.
.
Çok teşekkür ediyorum Ercu unlu üstadım ellerine sağlık.
Sayende Zembla'dan okumadığım macera kalmayacak dostum, ellerine sağlık![]()
.
zemblasız bir zembla fasikülünün ardından işin kaynağına gitmiş alpagut ve zembla'nın doğuşuna tanıklık etmemizi sağlamış.
işin hikayesi bir yana, zamanında kendimce değerli değersiz kapak farklı içerik aynı, eskimşi yeni kalmış gibi onlarca saçma kriterler uygulayarak kendi ellerimle o kadar çok swing ve zembla fasikülü attım ki, bugün en büyük pişmanlıklarımın başında gelir. işte o dergilerin kıymetini bilip atmaya kıyamayanlar sayesinde bugün var bu sayılar. bu işin başını da ercu unlu dostumuz çekiyor.
bir kez daha derin minnet ve teşekkürlerimle değerli üstadım.
.
232 numaralı fasikül, içeriğinde Zembla macerası olmayan, nev-i şahsına münhasır bir fasiküldü,.. 233 numaralı
fasikül ise Zembla'nın geçmişine yolculuk yaptığımız gayet özel bir macera içeriyor ve bu haliyle tıpkı 232 numa-
ralı fasikül gibi adlandırılabilir sanırım. Geçmişte, çizgi kahramanların nasıl bir çocukluk ya da gençlik yaşadıkla-
rına dair pek öyle merakımızın olmadığını gayet rahat söyleyebilir, hatta bu macerayı sadece okuyup geçtiğimizi
bile itiraf edebiliriz kendi kendimize. Şimdilerdeyse çizgi kahramanların geçmişlerine oldukça hakim sayılabiliriz,
zira Zagor'dan Tex'e, Çelik Blek'ten Kaptan Swing'e pek çok kahramanın geçmişine ait maceralar yayınlandı ve ü-
zerine bayağı yorumlar yapıldı yakın zamanlarda. Geçmişe dönük okumayı sevenler için hatırlatmakta fayda var
bu tarz bilgileri, o sebeple altını çizmek istedim bir kez daha...
Üstada teşekkürlerimi iletiyorum, nitelikli ve kıymetli emekleri adına.
.