Konu: Lawrence Block - Ustaların Seçtikleri Dünyanın En İyi 44 Polisiye Gerilim Hikayesi

Admin
    Nereden
    İstanbul

Seviye: 47 
    Tecrübe: 6,296,550
    Sonraki Seviye: 7,172,237

Beğenmiş
    1,863
    Beğenilmiş
    17,746
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

'Büyük Usta' Lawrence Block, önde gelen polisiyecilerin, 'en sevdikleri hikayelerini' ve onları 'en çok etkileyen hikayeleri'ni bu antolojide topladı. "Ne diye bu kadar geciktim ki bu antolojiyi yapmakta! Önce böyle bir antolojinin konusunu bulmalıydım. Yazarların, hem okudukları hem kendi yazdıkları hikayelere çok ilginç bir açıdan baktıklarını biliyordum. Kısa cinayet hikayeleri yazarlarından şöyle on, on ikisinin en sevdikleri hikayeleri seçmeye ve neden bu seçimi yaptıklarını açıklamaya ikna edebilirsem, hem temalı bir antoloji olurdu elimde hem de müthiş çekici bir kitap. Üstelik değil bir şey yazmak, hikayeleri bile seçmek zorunda kalmazdım! Dolayısıyla, Ustaların Seçtikleri fikrini ortaya attım. 'Kendi yazdıklarından en sevdiklerini mi seçecekler, yoksa okuduklarından en sevdikleri mi?' 'İkisini de,' O zaman iki kitap olur: Yazmaktan Gurur Duyduğum Hikaye ve Yazabilmeyi İstediğim Hikaye,' 'Güzel' dedim. 'Herhangi bir şey yazmadan kitap çıkartacaksam, iki tane olsun bari. Çok daha fazla vaktimi alacağa benziyorum.' Görüleceği gibi, Ustaların Seçtikleri tek ciltte iki kitap sunuyor size. Yazarların kendi çalışmaları arasından seçtikleriyle okudukları arasından en sevdiklerini yan yana getirmek, bir kenara atılamayacak kadar ilginç bir fikirdi... Polisiyenin Büyük Ustası Lawrence Block, önde gelen polisiyecilerin "en sevdikleri hikayeleri" ve onları "en çok etkileyen hikayeleri" bir antolojide toplanmış.

Format.......Pdf

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Beymelikli18
    Guest
    Teşekkür ederim üstadım ellerine sağlık.

Mandos
    Guest
    Çok teşekkürler Abi.

Çizgili Kitap

Seviye: 48 
    Tecrübe: 8,252,533
    Sonraki Seviye: 8,476,240

Beğenmiş
    1,351
    Beğenilmiş
    54,683
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    agatha teyzemiz yok nedense yazar gitmiş amerikan edebiyatından seçmiş agatha teyze olmazsa olmazlarından

Çizgili Kitap

Beğenmiş
    1,351
    Beğenilmiş
    54,683
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    örnek olarak on küçük zenci hala katili bilmiyorum

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,619,938
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,788
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    dün akşam bir gece yolculuğunda ve yıllar sonra, ikinci kez okudum. onlarca yazarı hem kendi, hem sevdikleri öykülerle tanımak güzel bir deneyim. rastlantının da böylesi işte.

teşekkürlerimle üstadım.

10 küçük zencinin katilini biliyorum ama gereksiz spoiler verip keyif kaçıran olmak istemem.

Çizgili Kitap

Beğenmiş
    1,351
    Beğenilmiş
    54,683
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı ardameric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam bir gece yolculuğunda ve yıllar sonra, ikinci kez okudum. onlarca yazarı hem kendi, hem sevdikleri öykülerle tanımak güzel bir deneyim. rastlantının da böylesi işte.

teşekkürlerimle üstadım.

10 küçük zencinin katilini biliyorum ama gereksiz spoiler verip keyif kaçıran olmak istemem.
    yoksa benmiyim

Üye

Seviye: 35 
    Tecrübe: 690,248
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    658
    Beğenilmiş
    155
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ellerinize/emeğinize sağlık, çok teşekkürler. Polisiye öyküleri daha çok seviyorum.

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,619,938
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,788
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı Atlantis51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoksa benmiyim
    üstadım boşverin, değmez elinizi kana bulamaya. haydi buladınız, ben yine ses etmem ama poirot affetmez.

Habilmk
    Guest
    Çok sağolun, emeğinize sağlık.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları