* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Aslan imzalı güzel bir kapakla Tom Braks bir sayımız daha mavi oluyor. Teşekkürler Ercü dostum, ellerine sağlık.
Tom Braks okuya okuya,Tonton gibi köfte sever oldum..Binbir surat Tom Braks, bakalım ne kılıklara giriyor..Teşekkürler Ercu unlu..
.
Teşekkürler Ercu üstadım ellerine sağlık bizleri sevindirmeye devam ediyorsun .Selamlar ve saygılar.
Tay Yayınlarının 1990'lı yılların ortalarından itibaren çizgi romanlardan elini çekmesiyle birlikte Aslan ŞÜKÜR üstad da,
çizgi tarihçemizin unutulmazları arasına girmiş, çizdiği birbirinden güzel kapak resimleriyle efsanelerimiz arasına katıl-
mıştı... Aslında orijinal kapak çalışmalarını görseniz çok daha hayran kalabilirsiniz üstada, zira henüz geçenlerde yığın-
la orijinal çizimini inceleme şansına sahip olmuştum bir koleksiyoncu dostumda.. Hasılı, saatlerce sürdü bu incelemem
ve bir kez daha hayran kaldım kendisine... Bu güzel kapaklı çalışma için teşekkür ediyorum üstad, eline sağlık.
.
Teşekkürler Ercu bey. Ben de şu sıralar Tombraks'a başladım. Emeğinize sağlık. Bu arada; bu kapak 204 no'lu Tombraks'la aynı. Kolay gelsin.
.
Tommiks ve Teksas gibi Tombraks da küçük yaşlara hitap eden bir seriydi, nedense bizim buralarda Tom Braks çok okunurdu o vakitler ama asıl karakterler Tonton ve Baron bana göresağol dostum
![]()
.
Başta Tonton ve Baron' un komiklikleri olmak üzere, üstüne Tom Braks'ın kılık değiştirmesi de eklenince, maceraları hayli ilginç hale getiriyor dostum...