[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar.
.
İyi okumalar.
.
Kaliteli tarama güzel bir serimiz geliyor. Arşivlerde yer açalım. Teşekkürler Sinan dostum, ellerine sağlık.
.
Nathan Never, severek okuduğum ama bir türlü tam olarak hakim olamadığım Bonelli yayınlarından,..
Kimi maceralarını okurken çok beğenmiştim ama kimi zaman da senaryolar açıkçası biraz ızdırap veri-
ciydi,.. Tabi aslında benim meselem, bir başından, bir sonundan okumaya kalkmak gibi bir şeydi ve bu
doğal olarak kahramana hakim olamayacağınız bir noktaya sürüklüyor sizi,.. keza Brendon için de ben-
zer şeyleri söyleyebilirim. Çizgi Düşler tarafından yayını devam eden bir kahraman ama okurun ilgisiz-
liği nedeniyle 300 adetlik sınırlı sayıda baskı yapılan bir kahraman dönüştü Nathan, ne yazık ki... Çizgi
Düşler de Nathan'a ilişkin bu süreci toparlayamazsa, Nathan Never konusunda işi zor okurun,...
Teşekkür ediyorum üstad, eline sağlık...
NOT: Bu arada buradaki "Kavruk Ülke" macerasını çok sevmiştim, belirtmeyi unuttum yukarıda...
.
Birkaç defa adını duymuştum lakin tanışmamıştık..Kısmet bu güne imiş..Vesile olan baypostaya çok teşekkürler..
.