Konu: Ses Mecmuası 1962 Sayı - 18 (24.03.1962)

Admin
    Nereden
    İstanbul

Seviye: 47 
    Tecrübe: 6,295,600
    Sonraki Seviye: 7,172,237

Beğenmiş
    1,863
    Beğenilmiş
    17,746
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Format.....Cbr

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Format.....Pdf

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

En beğendiğim sanatçıların başında gelen-belkide birincisi- Fatma Girik'in kapak resmini taşıyan Ses Mecmuasını görünce yayınlamak için bekleyemeden derhal yayınlama kararı aldım.Ortaokul aklımla aşk olduğum kişi olan Fatma Girik'in kapak resminin duru ve saf güzelliğine dikkatinizi çekerim.

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,619,533
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,788
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    o yıllarda iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar sinema yıldızımız diğerlerinden belirgin bir biçimde ayrılırdı. fatma girik ise bence ilk üç içine kesinlikle girerdi. belki de o duru güzelliği idi ilk başta dikkatimizi çeken ve sizin adınıza üzgünüm, ben de aşık olmuştum bir dönem bu güzele. sonraki yıllarda duruşuyla da belli etti ve korudu kalitesini ve işin salt güzellikle sınırlı olmadığını gösterdi bize.

bu akşam 60'lara güzel bir yolculuk bileti oldu dergiler benim için. çok teşekkürler üstadım.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,630
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Kendi adıma, Fatma Girik olayına mesafeli duracağım, zira hiç tipim değil..
    Ama Ses dergisinin müptelası olduk o ayrı konu,.. Döneminde bu tür yayınları
    sevenler için bulunmaz nimet bu dergiler, üstad sağ olsun...

Teşekkür ve saygılarımla, emekleriniz adına...

Beymelikli18
    Guest
    Alıntı ardameric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yıllarda iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar sinema yıldızımız diğerlerinden belirgin bir biçimde ayrılırdı. fatma girik ise bence ilk üç içine kesinlikle girerdi. belki de o duru güzelliği idi ilk başta dikkatimizi çeken ve sizin adınıza üzgünüm, ben de aşık olmuştum bir dönem bu güzele. sonraki yıllarda duruşuyla da belli etti ve korudu kalitesini ve işin salt güzellikle sınırlı olmadığını gösterdi bize.

bu akşam 60'lara güzel bir yolculuk bileti oldu dergiler benim için. çok teşekkürler üstadım.
    Hep sevdalanmışz birader eskiden Fatma girik Filiz Akın aklımızı alırdı güzellikleri..hele Filiz Akın abiterdim ben of of.Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...
    Çok teşekkür ederim üstadım o seneleri bizlere yaşattığın için nekadar minnettarız.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları