Scan drzeko, edit Assad, 300dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zagor (Lal KM) 81d - Kurt Avı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad, 300dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zagor (Lal KM) 81d - Kurt Avı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İnsanlar,menfaatleri için neler yapıyorlar..Ruhları bile emellerine alet ediyorlar..Teşekkürler süper ikili..Namınıza yakışır süper bir paylaşım..
Assad .
Zagor klasik seriyi inci tanesi gibi sıralı bir vaziyette dizen drzeko ve assad dostumuza teşekkür ederim.
Bu maceralar aynı zamanda Tay sonrası döneme, yani Ecem'li yıllara da bir bakış atmamızı sağlıyor diğer yandan,..
Yıllar dediysem de, zamanı belirtmek maksatlıydı, zira hatırlanacağı gibi 8 sayı, 4 ciltlik bir ömrü olmuştu Ecem Za-
gorların,... 80'lerin son çeyreğinin başlarında Ceylan Yayınlarının kapanması, Alfa Yayınları, Tay ve Ertuğrul Ürer'li
90'lı yıllar, her ne kadar çizgilerle anılsa da, hiç bir şey artık eskisi gibi değildi ve nihayetinde Tay Yayınlarının da
çizgi romana son vermesi, çizgi tarihçemizde önemli bir dönemin de kapandığına işaret ediyordu. Bizi geçmişe dair
düşünmeye ve hatırlamaya iten bu çalışma adına, dostlarımıza içten teşekkürlerimi iletiyorum...
bu kadar kısa sürede 82. cilde geldiniz ve serinin dibi görünmeye başladı artık. sanıyorum ardından yukarıdaki eksikler de tamamlanacak tarafınızdan ve dijital kütüphanenin en güzel zagor kitaplığı oluşmuş olacak.
her türlü takdiri, teşekkürü hak ediyorsunuz değerli dostlar. sizinle bu forum çok daha güzel.
Assad .
Zagor klasik maceraları Assad dostumuzla özdeşleşti sanki. Emeklerinize sağlık.
Assad .
Valla ben hâlâ Ferriciyim, üstadın Zagor çizimlerini çok seviyorum, tabii bir de Mister No, tek başına kapak dahi muhteşem, sağolun dostlarım![]()
Assad .