[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Orijinali [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar.
.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Orijinali [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar.
.
Çok kıymetli paylaşım, sağol dostum
Assad .
Büyülü Rüzgar'ın doğuşu..Renkli ve harika bir paylaşım..Teşekkürler bayposta..
Süper... Renkli bir Büyülü Rüzgar, yaşadık. Emeklerin için çok teşekkür ederim sevgili dostum Bayposta,ellerine sağlık.
hem siyah beyazını, yetmemiş bir de renklisini getirdiniz bize.
her istediğiniz gerçek olsun, elleriniz dert görmesin sayın bayposta.
Orijinal renli eklenmiştir. Assada sevgilerle.
İngilizce olarak Amerika'da yayınlandığı vakit, oldukça şaşırdığımızı belirtmeliyim zamanında,...
Amerika gibi devasa çizgi roman endüstrisine sahip bir ülkede, Büyülü Rüzgar gibi ciddi bir Ame-
rikan Tarihi eleştirisi ortaya koyan yayının çıkartılma amacı ne olabilirdi acaba diye sohbetlerimi-
zi hatırlıyorum,.. O dönemde Amerika'da da Bonelli'nin kalbur üstü çizgi romanlarının ciddi bir o-
kur kitlesi olduğunu da keşfetmiştik... Marvel ve DC gibi iki çizgi roman canavarı yanında Bonelli
ne ki demeyin, bu husus aynı zamanda eskiden olduğunu düşünsek de bizim sahip olamadığımız
ciddi bir çizgi kültürü ve çizgi roman geleneğinden geliyor... Tabi bu hususları öğrendiğim vakit,
Amerikan çizgi endüstrisini bir kaç tık daha aşağı tonlardan eleştirmeye başladım, o ayrı konu...
Teşekkürlerimle sevgili üstad, eline sağlık...
.