Konu: Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Serisi Sayı: 080d - Korkunç Değişim

EKDG

Seviye: 44 
    Tecrübe: 3,663,048
    Sonraki Seviye: 4,297,834

Beğenmiş
    2,273
    Beğenilmiş
    12,344
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Scan drzeko, edit Assad, 300dpi, original size

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Zagor (Lal KM) 80a - Sular Altındaki Orman [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Zagor (Lal KM) 80b - Diablar'ın Kötülükleri [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Zagor (Lal KM) 80c - Ölümcül Tehlike [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,619,514
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,788
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    tommiksten teks'e, çelik blekten zagor'a bir bir eridi eriyor ciltler ellerinizde. ve size olan gönül borcumuz öyle birikti ki, imkan yok ödemeye.

her istediğiniz gerçekleşsin, gönlünüzce olsun değerli dostlarım assad ve drzeko.
    Assad .

Çizgili Kitap

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,861,071
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,293
    Beğenilmiş
    3,607
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Teşekkürler dostlar..Heyacanlı bir macera,nefis tarama ve paylaşımla sunulmuş..Emeklerinize ve ellerinize sağlık..
    Assad .

Beymelikli18
    Guest
    Dostlarım assad ve drzeko sizlere çok teşekkür ederim.

Aktif Üye

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,169,677
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    1,181
    Beğenilmiş
    3,327
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    "Hattilon Kalesi"ne gelen Zagor ve Çiko,dağlarda yaşayan canavardan söz edildiğini duya rlar.Buradan,Zagor'un eski bir avcı dostuyla buluşmak üzere yola koyulurlar ama soyguncular peşlerine düşer.Zagor ve Çiko'nun bulunduğu kafile saldırıya uğrar.Bu arada bir kulübede bazı avcıların cesetleri bulunur.Cesetlerden çürümemiş olanların yüz ifadeleri yoğun bir dehşeti göstermektedir.Bir gece soyguncuları takip ettiklerinde,bir kaleye sığınmak üzere olduklarını fark ederler.Ancak soyguncuların kaleye girmeleriyle çıkmaları bir olur.Peşlerinden gelenler insan bedenine sahiptir ama yüzleri kahramanlarımızın daha önce buldukları dehşet ifadesini haklı çıkaracak kadar korkunçtur.(Burattini'nin Türkiye'de yayınlanan ilk senaryosu)
    Alıntı:Serüven Kılavuzları-Zagor 2 Orhan Berent Sayfa 78
    Konu savataged tarafından (21.08.16 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,364,505
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,070
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ferri kapak yeter, geçen aylarda bir arkadaşla konuşuyoruz; "Anatomik bozukluklar içeriyor çizimi." demişti Ferri için, biliyorum; yer yer var ama ben çizgi romanın sıfır anatomik hata ile çizilmesine bir türlü alışamadım, belki spesifik senaryolular da bu olabilir ama klasik, yani Zagor, Tex vb.... maceralarının senaryoları birbirine çok benzerdir hep, örneğin; bu son zamanlarda okuduğum Tex'lere bakıyorum, konular hep aynı gibi; küçük bir entrika falan...; zaten o yüzden fantastiklerini seçip seçip okuyorum, çizimlerse mükemmel neredeyse hiç hata yok, işte bana göre sorun da bu zaten; tam bir fotoroman havasında, yani Tex'i; tıpatıp aynı senaryolarla ve Tex benzeri birisi ile fotoğraf çeke çeke fotoroman olarak hazırlasalar; çizilmiş şeklinden hiç bir fark olmayacak gibi geliyor bana, ben en iyisi fantastiklere devam edeyim Tex'te, sağolun dostlarım Zagor fantastikleri çok seviyorum, daha yeni dayanamadım da ikinci kez Atlantis'51'in paylaştığı kurt adamlı serüveni bir daha okudum valla sevdiğim maceraları tekrar okuma gibi acayip bir huyum var nedense

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları