Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Timour-03-Timour'un Tılsımı-Renkli-Çeviri-Balonlama

Üye
    Nereden
    İzmir

Seviye: 25 
    Tecrübe: 80,000
    Sonraki Seviye: 100,000

Beğenmiş
    174
    Beğenilmiş
    259
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Timour serisinin üçüncü sayısını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    Çevirisini ben, balonlamasını da yine Lotoloto arkadaşımız yaptı.
    Tüm arkadaşlara iyi okumalar.

Tanıtım sayfası:

Bilgiler:

Yazı fontu: CCMeanwhile
    Çözünürlüğü: 2100x3000
    Sayfa sayısı: 49
    Boyutu : 74 mb.
    Yayın durumu: Türkiye'de hiç yayınlanmadı.

Konusu: Üçüncü sayısında Timour ailesinin serüveni, eski Mısır'da devam ediyor. Timour ailesi, ikinci sayıda yaşadıkları Babil'den çeşitli nedenlerden dolayı taşınır ve Mısır'da gemi işletmeciliği yaparak yaşamlarına devam ederler. Mısır tarihinin bu döneminde ülkeyi işgal ederek, yönetime el koyan Asya'lı Hiksosların firavunlarına karşı bir mücadele başlamıştır. Bu özgürlük savaşının fitili Timour ailesinin başına gelen bir felaket ile ateşlenir. İşgalci Hiksosların firavunu Apepi, veziri Nehesi ile Timour'ların meşhur tılsımını elde etmek istemektedir. Timour'un tüm zenginliğini bu tılsım sayesinde kazandığını sanmaktadır. Timour tılsımı vermeyince hapse atılır. Oğlu Thoutiyi, babasını ve aileyi bu zor durumdan kurtarmak için büyük bir mücadeleye başlar.
    Sonunda olaylar başka bir boyuta taşınır ve ülke tarihini değiştirecek bir değişim gerçekleşir.

Not: Seri toplam 34 sayıdan oluşmakta. Daha önce 32 sayı olduğunu sanıyordum. İki sayı daha olduğunu internette yeni öğrendim. Son sayıda zaman olarak 18. yüzyıla kadar geliyor.
    Sayılar ilerledikçe çizimler daha da güzelleşecek, mükemmele yakın görüntü ve konuları var.
    Tüm sayıların kapak ve içeriklerinden sayfaların olduğu tanıtımın internet linki aşağıdadır. İnternet sayfasının sağ altından diğer sayfalara giderseniz tüm sayıları ve resimlerin üzerine tıklarsanız orijinal bir örnek sayfayı görebilirsiniz.

Bundan sonraki paylaşımlarımda her seferinde farklı bir seri olacak. Nasıl olsa ilgimi çeken bu serileri bitirmek mümkün olmayacak. Ben de bir ucundan tutup, başlangıçlarını yaparım diye düşünüyorum.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,448,078
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,657
    Beğenilmiş
    10,452
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Çeviri ve balonlamanın meşakkatli yollarından geçip gelen 3 harikulade çalışma... Çalışmadan sunuma değin verilen emek, hiçbir soru işaretine yer bırakmadan, çizgi severleri direkt olarak sayfalara hapsediyor diyebilirim sanırım,.. Yani en azından ben öyle oldum diyelim... Emekleriniz adına teşekkür ve saygılarımla.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları