Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Timour-02-Ateşten Sütun-Renkli-Çeviri-Balonlama

Üye
    Nereden
    İzmir

Seviye: 25 
    Tecrübe: 79,999
    Sonraki Seviye: 100,000

Beğenmiş
    174
    Beğenilmiş
    259
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Sayın arkadaşlar;

Timour serisinin ikinci sayısı aşağıdaki linkte sunulmuştur.

Çevirisini benim yaptığım bu güzel maceranın balonlamasını da Lotoloto arkadaşımız gerçekleştirmiştir.

Tarih meraklısı tüm arkadaşlara iyi okumalar ve bayramlar dilerim.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Tanıtım sayfası:

Bilgiler:

Yazı fontu: CCMeanwhile
    Çözünürlüğü: 3307x4677
    Sayfa sayısı: 47
    Boyutu : 81 mb.
    Yayın durumu: Türkiye'de hiç yayınlanmadı.

Konusu: İkinci sayısında Timour ailesinin serüveni, büyük Babil kralı Hammurabi zamanında devam ediyor.
    Timour, ailesi ile beraber Babillilere esir düşer. Tarihin bu döneminde Babil kralı Hammurabi'ye bir suikast yaparak onun yerini almak isteyen ülkede üst düzey bir vali olan isyancıya karşı tek başına mücadele edecek olan Timour, sonunda bunu başarabilecek mi?

Not: Seri toplam 34 sayıdan oluşmakta. Son sayıda zaman olarak 18. yüzyıla kadar geliyor.
    Sayılar ilerledikçe çizimler daha da güzelleşecek, mükemmele yakın görüntü ve konuları var.
    Tüm sayıların kapak ve içeriklerinden sayfaların olduğu tanıtımın internet linki aşağıdadır. İnternet sayfasının sağ altından diğer sayfalara giderseniz tüm sayıları ve resimlerin üzerine tıklarsanız orijinal bir örnek sayfayı görebilirsiniz.

EKDG
    Nereden
    Paraguay

Seviye: 50 
    Tecrübe: 11,614,165
    Sonraki Seviye: 11,777,899

Beğenmiş
    6,148
    Beğenilmiş
    12,240
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Ellerine sağlık değerli paylaşım için Baybora. İyi bayramlar dilerim.

Melih41
    Guest
    Bu güzel seriyi paylaştığın için teşekkürler Baybora..

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,538,805
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,790
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    2. sayıyı da aynı zevkle okudum ve keyif aldım değerli baybora. paylaşırken göstermiş olduğunuz özenli sunum için de ayrıca teşekkürler.

oks03
    Guest
    Sevgili baybora paylaşımlarınızı ilgiyle ve merakla takip ediyorum.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları