Konu: Jules Verne - Ay'a Yolculuk

Üye

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,303,959
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    151
    Beğenilmiş
    1,636
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Jules Verne - Ay'a Yolculuk

Durmak bilmeyen bir tempoyla ve akıl almaz bir hayal gücüyle yazılmış Ay'a Yolculuk bilim kurgunun temel eserlerinden biridir. Macera, 1865'te Amerikan İçsavaşı'ndan yeni çıkmış bir grup topçunun, kulüplerinde yapacak iş bulamayıp başkanları Bay Barbicane'in önderliğinde Ay'a kadar gidebilecek bir mermi yapmaya karar vermesiyle başlar.

Haber kısa sürede dünyanın dört bir yanına yayılır. Merminin içinde Ay'a gitmek isteyen bir gönüllü de işe karışınca, proje bir anda çok büyük bir olaya dönüşür.

Astronotların Ay'a ulaşmasından yaklaşık yüz yıl önce kaleme alınmış bu çarpıcı roman, Jules Verne'in bilimsel ve edebi dehasının en güzel örneklerinden biridir. Tabii ki günümüzde romanda anlatılan bilimsel gerçeklerin bazıları farklı, ama maceranın tadı aynı!

(Tanıtım Bülteninden)

PDF (CS):

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

*PDF tarama ve düzenlemesi için sevgili SAM.PR'a en kalbi teşekkürlerimi bir borç bilirim.

EPUB:
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

*EPUB formatını TıpkıÇekim formata göre okuyarak ve paragrafları sayarak düzenledim.
    Keyifli okumalar dilerim.
    Konu Bincol tarafından (23.06.15 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
    Ki değil miydi ilk emir, İKRA!

Mandos
    Guest
    Tarama için Sam'a, epub içinde sana çok teşekkürler Bincol. Epub düzenlemende nefis olmuş.

Üye

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,303,959
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    151
    Beğenilmiş
    1,636
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ben de senin paylaşımına teşekkür ediyordum, kalp kalbe karşı imiş. :)

Evet sağ olsun sevgili SAM.PR kaliteli taramaları yetmiyormuş gibi, EPUB düzenleme işini öğrenirken de çok yardım etti. Hazırladığı videoları ve özellikle an be an sorularıma cevap verip yardım etmesi sayesinde güzel bir düzenleme ortaya çıktı. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum sevgili ustama. :)
    Ki değil miydi ilk emir, İKRA!

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,364,572
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,070
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Tam bir ölümsüz eser ki kapaktaki çizim de sanki çizgi roman, eline sağlık dostum :)

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları