* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Konu Ercu unlu tarafından (03.06.21 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
264 sayı sürdüğü öne sürülen(ben 264.sayıyı hiç görmedim!)bu seri 2.Ana Seri olarak 500 lira üst fiyatla başlamış ve 10.000 liraya
kadar çıkmış.Aynı kapağın defalarca kullanıldığı bu "üretken"seriden elimde bu paylaşılan 263.sayıdan gayrı tam 4 tane daha 263 numaralı başka maceralar
içeren baskıları var.Topla,topla asla 263 sayıyı eksiksiz bir araya getiremeyeceğiniz bir seri bu.Teşekkürler ercu unlu.
kesinlikle haklısınız sayın caretta. bir swing, bir de zembla, sayın ürer sayesinde üredikçe ürüyorlar.ama her koşul altında kapaklar aynı da olsa bıkmadan, sıkılmadan biriktiriyoruz bulduğumuzda tüm kitapları. kimbilir, çocukluğumuzu ve gençliğimizi biriktiriyoruzdur belki de.
paylaşımınız için teşekkürler sayın ercu unlu.
Caretta dostumuz için sayı 264 resmini ekleme yapıyorum, görsel olarak var olduğunu ifade ederim.
Kaptan Swing Ürer seri ilk başlarda iki koldan ilerleme yaparken bu kollar daha üst sayılarda üç ve dört kola çıkıyor.
Serinin adı üstünde Ürer denmiş bir kere bizlerde sürüsüne bereket diyoruz.
Swing kısmında harika paylaşımlarla desteğini sürdüren Ercu unlu dostumuza teşekkür ederim.
Bahsi geçen diğer 263 sayılarını göz önüne alacak olup maceralarını yazacak olursam
263 - Kral Artu'nun Süvarileri
263 -Tuzak
263 - Suikast - Artemus'un Hazineleri
Konu palio68 tarafından (13.06.16 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
264.sayının kapağı için teşekkürler palio 68 dostum.İlhami Alpagut yayınlarında da bu kapak
kullanılmıştı.Bende olan 263.sayılardaki maceralar şöyle:"Swing'e Tuzak/Kral Artu'nun Süvarileri
"Maden Ocağının Tutsakları/Evasione/Kurtların Ağzında/Uğursuz Baron
"Geçmişin Hayaletleri/Şeytanlar Manastırı".Bir de Palio'da olan "Suikast/Artemus'un Hazineleri"
Gördüğünüz gibi tek maceralı cilt var;iki maceralı var;hatta 4 maceralı var!Düşünün 264 cilt.Ortalama
ikişer maceralı sayılardan oluşsalar bile yaklaşık 500 macera bu seride tekrar,tekrar yayınlanmış.
Yine de orijinal 256'lık seriden 8 macera ne Alpagut;ne de Ürer serilerinde yayınlanmamış.
Vay çalı sakallı,kart zampara Mr.Blöf..Gerçek oğlu olsa bayağı sevinecekmiş..Ercu unlu sayesinde güzel bir maceramız daha oldu..Teşekkürler dostum..Ellerine sağlık.
palio68 .
Sayenizde,bizim sevimli Beti'nin esas adının Elizabeth Gray olduğunu,ailesinin kızılderililer tarafından katladildiğinide öğrendik..Teşekkürler Ercu unlu..
.