Herkese selam,
Son zamanlarda eskiz defterimde yaptığım çizimlerden bir kaç örneği paylaşmak istedim. Aşağıda sevdiğim dizi ve sinema filmlerinin sahnelerinden yaptığım çizimler var.
![]()
Herkese selam,
Son zamanlarda eskiz defterimde yaptığım çizimlerden bir kaç örneği paylaşmak istedim. Aşağıda sevdiğim dizi ve sinema filmlerinin sahnelerinden yaptığım çizimler var.
![]()
Çok güzelküçüklüğümden beri hep çizim yapmak isterdim ki Cin Ali bile çizemem; yetenek yok ama olsaydı hep çizerdim
![]()
Refe77 .
Teşekkürler :) Çinileme için genellikle uni ball, kuretake gibi markaların çizim kalemleri ve brushpen kullanıyorum. Özellikle Pentel brushpen eskiz çalışmak için mükemmel bir malzeme. Tonlama ve renklerdimeler içinse marker kalemler. Tabii kurşun kalem ve hamur silgi olmazsa olmaz :)
Sözler bu çizimleri ifade etmeye yetmez.Gerçekten yeteneklisiniz bence bunu değrlendirin özellikle yurtdışı ile irtibat kurmaya çalışın.
Refe77 .
Valla bunları poster yapıp duvara asmalı,ellerine sağlık![]()
Refe77 .
Ben en çok 3. çizimi sevdim (whitewalkers'dı sanırım o karakterlerin adı, umarım yanılmıyorumdur) ama seçerken biraz zorlandım, çünkü hepsi şahane, buram buram yetenek kokuyor. Elinize, yüreğinize sağlık
![]()
Refe77 .
Valla ben Punisher'cıyım ve ona kilitlenmiş durumdayım... Oldukça değişik bir şekilde karakterize edilmiş,
çok beğendim. Frank Castle genelde, iyi yarı, ucubeymiş gibi yorumlanan, eski özel tim bozması, Cap hay-
ranı, çoğu kişi tarafından da öyle sevilen bir tipleme... Çizdiğiniz haliyle kesinlikle bir macerasını okumak
isterdim kendi adıma... Çalışmalarınızı her daim görmek istediğimizi de belirtmek isterim ayrıca.
Refe77 .