Scan drzeko, edit Assad
300dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad
300dpi, original size
Forumumuzun adını,Assad&drzeko paylaşım forumu diye değiştirsek olacak..Yaptığınız harika paylaşımlarla,bunu hakettiğinizi düşünüyorum..Çok teşekkürler..
Assad .
Esse Gesse'nin çizdiği Teksas-Tommiks maceralarında, yanlış hatırlamıyorsam, geri dönen tek kötü Binbir Surat'tı...
Ne Teksas'ın Yarasa'sı, Ne Tommiks'in Diablito'su, hiç biri geri dönemedi ama Binbir Surat döndü. Genelde EsseGes-
se maceraları fazla şaibeli bir sonla bitmez, çizimler gibi her şey nettir ama Binbir Surat uçurumdan azgın nehir su-
larına düştüğünde hepimiz öldüğünü sanmıştık lakin geri döndü. Aslında kötü karakteriniz sağlamsa en etkili yol şa-
ibeli bir sondur yayın evi için,.. Bu yöntemle bir çok kez okurun karşısına çıkabilir, ilginin kaybolduğu anlarda topar-
layabilirsiniz... Bir de unutmadan, Binbir Surat'ın geri dönüşü beni etkilemiş olacak ki, Tommiks'in düşmanlarından
ölümü yine böyle bir uçurumdan aşağı uçarak gerçekleşen Sihirbaz Kundro'nun da hep geri geleceğini beklemiştim
çocukken.. Çocukluk işte, kimi kötü karakterleri sevip, özdeşleşebiliyorsunuz ki, Kundro'nun hipnotize etme yetene-
ği beni çok etkilemişti o yıllarda...
Bu güzel macarayı, her ne kadar defalarca okusak dahi, sevgili Drzeko & Assad'ın el emeği, göz nuru ile yoğrulmuş
bu cildi okumak eminim ki yine bizleri çocukluğumuza, o güzelim yıllar öncesine götürecek velhasıl kelam.. Çok te-
şekkür ediyorum sevgili dostlar, çizgilere dair emekleriniz bizler için çok çok kıymetli...
yüzbaşının en has düşmanı ve olup olabileceği en garip partner abdül bu sayfalarda.
kalitenin, özverinin, temizliğin ve arşivlik halinin ise konuşulması bile gereksiz. çünkü sayın drzeko ve sayın assad imzaları var altında.
bize de teşekkürlerimizi göndermek düşüyor iki dosta.
Assad .