Goolshow sayı - 02 1994
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar
Goolshow sayı - 02 1994
İyi okumalar
Her geçen gün mizah dergileri mevzusunda ne kadar geri olduğumu anlıyorum ama yine her geçen gün siz üstadlarımın sayesinde hep öğreniyorum da, kesinlikle indirip okumam lazım bugün, sağol dostum![]()
Gool Show, Türkiye'de haftalık yayınlanan ilk spor mizah dergisi idi yanılmıyorsam... Yine yanılmıyorsam 5 sayı kadar çıktı... Devamında Yırtık Krampon (bir dönem bağımsız bir dönemde Fotomaç gazetesinin eki olarak) ve Holigan gibi spor mizah dergileri çıktı ama ömürleri çok uzun soluklu olmadı... Teşekkürler mesut6400...
Taramaya o kadar dalmışım ki bu güzel paylaşımı ancak görebildim, çok teşekkürler mesut6400..
televizyonlarda futbol üzerine o kadar çok şaklaban futbol yorumcusu ve programı var / vardı ki, bu tür dergilerin yaptığı mizah fazla naif kaçıyor / kaçıyordu doğal olarak. o yılların rezalet programı televoleyi hatırlayın. hani eline mikrofon geçiren futbolcunun magazincilik oynadığı saçma program. hiç duraksamadan gelin günümüze şimdi. ahmet çakarlar, serhatlar, "haydaaa"lar. bir adım bile ilerlemez mi herhangi bir şey? taş olsa değişir yahu. diyalektiğin inkarı gibiyiz resmen.
özenli çalışmanız için teşekkürler sayın mesut6400.