Scan drzeko, edit Assad, 300dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zagor (Lal KM) 68d - Sağanak Gecesi [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad, 300dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zagor (Lal KM) 68d - Sağanak Gecesi [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Konu palio68 tarafından (25.02.19 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
sayın assad ve sayın drzeko... hanginizin adını önce telaffuz etsem diğer adı 2. sıraya bırakmış ve haksızlık etmiş gibi hissediyorum. oysa doğru değil ve zaten biliyorum, bu sizin umurunuzda da değil. ama ben öyle hissediyorum ve ikinizi de aynı derecede sevip değer veriyorum.
bir kez daha tekrar tekrar teşekkürler bu üst düzey taramalarınız için.
Assad .
Assad ve Drzeko ikilisinin nitelikli emekleri sayesinde Zagor Klasikler çizgi severler için yeniden taçlanıyor adeta...
Bu denli nitelikli çalışmaları okumak da, biz çizgi severler adına ayrı bir keyif ve mutluluk diğer yandan,.. Çizgilere
dair göstermiş olduğunuz çaba ve emekler, her daim minnetle anılacaktır eminim ki,.. çok teşekkür ediyorum.
Assad .
Kandraks'ın kapak resminde bile,gözlerine bakınca kafam karışıyor..Allah Zagor'a kolaylık versin..Teşekkürler çalışkan dostlar..Ellerinize sağlık..
.