Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Mavi Ceketliler 05 - Rumberley Kasabası

Çeviri & Balonlama

Seviye: 36 
    Tecrübe: 893,682
    Sonraki Seviye: 1,000,000

Beğenmiş
    48
    Beğenilmiş
    816
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Çeviri: Oks03
    Redakte: SToktan
    Balonlama: Mandos

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

bayposta
    Guest
    Çeviri: Oks03
    Redakte: SToktan
    Balonlama: Mandos

Muhteşem üçlüye çok teşekkürler.

oks03
    Guest
    Dostlarımız Blutch ve Chesterfield , generallerin geride bıraktığı yaralıları Güneyli askerlerden 've tabi sivillerden' korumak zorundaydılar.
    Kanlı bir çarpışmadan sonra, Birlik ordusu iyice zayıflamıştı. General Alexander ve diğer generaller geri çekilip, takviye kuvvet alıp bir an önce 'düşman aynısını yapmadan' geri dönmeye karar verdiler. Hızlı hareket edebilmek amacıyla da -aralarında Stark ve Chesterfield'ın da olduğu- yaralıları yakınlardaki Rumberley kasabasında bıraktılar. Onları koruması için de Blutch'u. Ama Rumberley, bir isyancı kasabasıydı...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,231,396
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,809
    Beğenilmiş
    19,467
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Bayramımıza sevinç kattınız dostlarım, ellerinize sağlık, bayramımız kutlu olsun
    .

EKDG
    Nereden
    Paraguay

Seviye: 50 
    Tecrübe: 11,614,165
    Sonraki Seviye: 11,777,899

Beğenmiş
    6,148
    Beğenilmiş
    12,240
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Bayram çoşkusu böyle olur. Hediye üstüne, hediye yağmurları. Emekleriniz için Teşekkürler Kahraman üçlü oks03,SToktan,Mandos Sağolun varolun.

Üye
    Nereden
    İzmir

Seviye: 25 
    Tecrübe: 79,999
    Sonraki Seviye: 100,000

Beğenmiş
    174
    Beğenilmiş
    259
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Böyle neşeli, kaliteli ve ilgi çekici bir çizgi roman ülkemizde hiç yayınlanmamış ve tanınmıyor, hayret etmemek elde değil. Sizler gibi özverili arkadaşlar sayesinde artık Mavi Ceketliler aramızda ve serisi devam ediyor.
    Bu harika paylaşımda katkısı olan Oks03, Stoktan ve Mandos adlı arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,538,805
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,790
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    günün en sevindirici ve heyecan verici armağanı oldu benim için. serinin güzelliği ve frankofonluğu bir yana, işin altına imzasını atan üç isim de, az sonra göreceğim kalitenin kanıtları gibi.

o nedenle gözü kapalı teşekkür ediyorum üç değerli arkadaşımıza da. sağolun oks03, stoktan ve mandos dostlar. nice bayramları birlikte kutlayabilmek dileğiyle.

Çeviri & Balonlama

Seviye: 36 
    Tecrübe: 893,682
    Sonraki Seviye: 1,000,000

Beğenmiş
    48
    Beğenilmiş
    816
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Türk yayıncıların böyle bir kahramanı nasıl keşfedemediklerine şaşmamak mümkün değil.
    Her şeyi para ve kar olarak görme alışkanlıklarından vaz geçip sırf prestij için de olsa böyle
    güzel seri yayınlanabilir bence. Neye canım,
    bizim yayıncılarımız.: Çeviride Oks03 Redaktede SToktan Balonlamada Mandos
    oldukça böyle muhteşem eserleri kaçırmıyacağımız ortada. Dostlar çok teşekkürler böyle
    güzel bir bayram günümüzde neşemizi artırdınız..

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    Harikalar Diyarı

Seviye: 35 
    Tecrübe: 701,335
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    765
    Beğenilmiş
    793
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Önceki sayılarda olduğu gibi yine 10 üzerinden 10'luk bir çalışma çıkmış ortaya. Elinize, gözünüze, yüreğinize sağlık dostlarım. Bu serinin en büyük başarısı savaş ve askerlik üzerine içi dolu tespitler yapması ve bize bunu oldukça eğlenceli ve güzel çizimlerle sunmuş olmasından kaynaklanıyor. Yorumlarda genel olarak şimdiye dek neden bir yayınevinin Mavi Ceketliler'i basmadığı bahsi geçiyor. Bende şeytanın avukatlığını yaparak kişisel düşüncemi paylaşmak istiyorum. Yayıncıların gözünden kaçacak ve maddi zarara uğratacak bir eser olmadığını düşünüyorum öncelikle. Frankofon çizgilerin ve mizah içerikli eserlerin çocukların gözünde albenisinin daha yüksek olduğu da bir gerçek. Böylece demek istediğime geliyorum. Belkide genç dimağları askerlikten soğutmaya yönelik bir çizgi roman olduğunu düşündükleri için özellikle basmamayı tercih etmiş olabilirler. Dediğim gibi bu tamamen benim görüşüm. Ama günümüzde uygulanan sansürleri göz önüne alırsak, bahsettiğim gerekçeyle bu seriyi tamamen yok saymaları da mümkün geliyor bana.

Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,231,396
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,809
    Beğenilmiş
    19,467
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı lenard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önceki sayılarda olduğu gibi yine 10 üzerinden 10'luk bir çalışma çıkmış ortaya. Elinize, gözünüze, yüreğinize sağlık dostlarım. Bu serinin en büyük başarısı savaş ve askerlik üzerine içi dolu tespitler yapması ve bize bunu oldukça eğlenceli ve güzel çizimlerle sunmuş olmasından kaynaklanıyor. Yorumlarda genel olarak şimdiye dek neden bir yayınevinin Mavi Ceketliler'i basmadığı bahsi geçiyor. Bende şeytanın avukatlığını yaparak kişisel düşüncemi paylaşmak istiyorum. Yayıncıların gözünden kaçacak ve maddi zarara uğratacak bir eser olmadığını düşünüyorum öncelikle. Frankofon çizgilerin ve mizah içerikli eserlerin çocukların gözünde albenisinin daha yüksek olduğu da bir gerçek. Böylece demek istediğime geliyorum. Belkide genç dimağları askerlikten soğutmaya yönelik bir çizgi roman olduğunu düşündükleri için özellikle basmamayı tercih etmiş olabilirler. Dediğim gibi bu tamamen benim görüşüm. Ama günümüzde uygulanan sansürleri göz önüne alırsak, bahsettiğim gerekçeyle bu seriyi tamamen yok saymaları da mümkün geliyor bana.

Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
    Çok yerinde bir tespit yapmışsın dostum, ikisi de tam doğru; yayıncıların gözünden kaçması imkansız bir eser ve askerlik muhabbeti konusunda da aynı fikirdeyim, zaten böyle başka eserler de var, mesela V for Vendetta; ara ki Türkçe'sini bulasın, yani kesin çok satacak ama yayıncıların bir türlü "Kara Adamlar"dan cesaret edemediği, o yüzden çeviri balonlama yaparken öncelik bu eserlere vermemiz en iyisi, askerlikten değil gençlerin; büyük küçük herkesin soğuması en iyisi, biz gidip öleceğiz başkalarının çocukları değil askere gitmek; gemiler alıp vapurculuk oynasın, yok öyle yağma ve biz hiç korkmuyoruz "Kara Adamlar"dan, onlar bizden korksun ve Aşk bizden yana olsun
    lenard .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 7

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları